Δεδομένα αποκαλύπτουν: Οι Ινδοί κορυφαίοι επενδυτές στον τομέα κρύπτο το 2022
cryptocurrency

Δεδομένα αποκαλύπτουν: Οι Ινδοί κορυφαίοι επενδυτές στον τομέα κρύπτο το 2022

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της RootData, παρά τον χειμώνα των κρυπτονομισμάτων, ορισμένοι από τους κορυφαίους angel investors έριξαν τα χρήματά τους στον τομέα των κρυπτονομισμάτων το 2022. Τα στοιχεία μοιράστηκε ο Κινέζος δημοσιογράφος Colin Wu στον λογαριασμό του στο Twitter.

Λεπτομέρειες από τα στοιχεία αποκάλυψαν ότι ο πρώην CTO της Coinbase, Balaji Srinivasan, κατατάσσεται πρώτος με 44 επενδύσεις. Η τελευταία του επένδυση χρονολογείται στις 12 Δεκεμβρίου 2022. Δεύτερος στη λίστα είναι ο Sandeep Nailwal, ο οποίος είναι ο συνιδρυτής του Polygon. Ο Nailwal έχει επενδύσει σε περισσότερα από 37 έργα κρύπτο και η τελευταία του επένδυση χρονολογείται από την 1η Δεκεμβρίου 2022.

Τρίτος στη λίστα είναι ο COO της Sandbox, Sebastian Borget, με 14 επενδύσεις το 2022, με την τελευταία επένδυση να χρονολογείται στις 22 Νοεμβρίου 2022. Τέταρτος στη λίστα είναι ο Santiago R Santos, ο οποίος είναι επενδυτής και οικοδεσπότης του Empire podcast. Ο Santos πραγματοποίησε πάνω από 14 επενδύσεις τον περασμένο χρόνο, με την τελευταία επένδυση να χρονολογείται στις 22 Οκτωβρίου.

Μια πιο προσεκτική ματιά στη λίστα αποκαλύπτει ότι τέσσερις στους 10 επενδυτές είναι από την Ινδία. Παρόλο που η Ινδία δεν έχει θετική προοπτική για τα κρυπτονομίσματα γενικά, οι επενδυτές δεν λείπουν από την άποψη της ανάλυσης των δυνατοτήτων των κρυπτονομισμάτων.

Παρόλο που το 2022 αποδείχτηκε μια μοιραία χρονιά όσον αφορά τις τιμές της αγοράς κρυπτονομισμάτων και μια σειρά από άλλα απρόβλεπτα γεγονότα, πολλοί επενδυτές έχουν δει την bear market ως μια πιθανή ευκαιρία. Οι αριθμοί από το RootData είναι ένα παράδειγμα του ενδιαφέροντος για τα κρυπτονομίσματα παρά τις συνθήκες της αγοράς.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://coinedition.com/data-reveals-indians-top-investors-in-crypto-field-in-2022/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X