Νταβός 2023: Η SkyBridge του Scaramucci στοιχηματίζει σε 35 χιλιάδες δολάρια το bitcoin
bitcoin ΓΝΩΜΗ

Νταβός 2023: Η SkyBridge του Scaramucci στοιχηματίζει σε 35 χιλιάδες δολάρια το bitcoin

ΝΤΑΒΟΣ, Ελβετία: Η SkyBridge Capital στοιχηματίζει σε μια σταθερή ανάκαμψη στις αγορές κρυπτονομισμάτων το 2023, δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρείας Anthony Scaramucci, ενώ παραδέχτηκε ότι αυτή η άποψη ήταν «υπερβολικά ανοδική».

«Εάν το bitcoin μπορούσε να διαπραγματευτεί πίσω στα 35.000 δολάρια ΗΠΑ, η SkyBridge θα έχει μια καταπληκτική χρονιά», δήλωσε ο Scaramucci στο Reuters Global Markets Forum στο Νταβός της Ελβετίας.

Το ράλι κρύπτο του Ιανουαρίου θα μπορούσε να διατηρηθεί καθώς το «μισό» του 2023, όταν ο αριθμός των νέων bitcoin που κυκλοφόρησαν μειωθεί στο μισό, θα περιορίσει την προσφορά και θα αυξήσει τις τιμές, είπε.

Το Bitcoin διαπραγματεύεται περίπου στα 20.800 δολάρια ΗΠΑ, μια αύξηση 26 τοις εκατό μέχρι στιγμής φέτος μετά από πτώση άνω του 64 τοις εκατό το 2022.

Η SkyBridge έχει επενδύσει σε bitcoin, ethereum, solana και algorand , και επίσης προσβλέπει στη δομημένη πιστωτική αγορά για να αυξήσει τις αποδόσεις του 2023 μετά τις απώλειες της εταιρείας το 2022.

“Δομημένη πίστωση, τίτλοι που υποστηρίζονται από στεγαστικά δάνεια, χρέος πιστωτικών καρτών, δάνεια αυτοκινήτων – αυτός είναι και πάλι ένας ελκυστικός χώρος”, είπε ο Scaramucci. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, η εταιρεία του διαχειριζόταν 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων 800 εκατομμυρίων δολαρίων σε επενδύσεις ψηφιακών στοιχείων ενεργητικού.

Ο Scaramucci επιβεβαίωσε ότι η SkyBridge ελπίζει να αγοράσει ξανά ένα μερίδιο 30% από την FTX πριν από τα μέσα του έτους, αλλά το χρονοδιάγραμμα είναι αβέβαιο καθώς εξελίσσεται η διαδικασία πτώχευσης του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων, είπε.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.channelnewsasia.com/business/davos-2023-scaramuccis-skybridge-bets-us35k-bitcoin-targets-credit-3210011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X