Ένα από τα μεγαλύτερα κολέγια των ΗΠΑ έχει αρχίσει να διδάσκει σε φοιτητές για το Bitcoin
bitcoin

Ένα από τα μεγαλύτερα κολέγια των ΗΠΑ έχει αρχίσει να διδάσκει σε φοιτητές για το Bitcoin

Η υιοθέτηση μαθημάτων Bitcoin και κρυπτονομισμάτων στην τάξη συνεχίζει να εκτοξεύεται, με το Texas A&M να είναι πλέον το τελευταίο Κολέγιο των ΗΠΑ που προσφέρει μάθημα Bitcoin σε μερικούς από τους 74.000+ μαθητές του.

Η είδηση ​​ανακοινώθηκε στις 13 Ιανουαρίου από τον αναπληρωτή καθηγητή Korok Ray του Mays Business School στο Texas A&M, ο οποίος θα διδάσκει το μάθημα «Bitcoin Protocol» σε φοιτητές στο College of Engineering και στη Mays Business School όταν το εαρινό εξάμηνο ξεκινά τον Ιανουάριο. 17.

Ο Ray δήλωσε στο τετραμερές νήμα του Twitter ότι το “Programming Bitcoin” θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο Bitcoin, όπου οι μαθητές θα μάθουν να “χτίζουν μια βιβλιοθήκη Bitcoin από το μηδέν”.

Ο καθηγητής πρόσθεσε ότι δεν ήταν εύκολο κατόρθωμα να λάβει έγκριση από το αρμόδιο όργανο της επιτροπής προγράμματος σπουδών της σχολής, η οποία ήρθε μετά από “μήνες” σκληρής δουλειάς.

Η έλλειψη υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης σε θέματα κρύπτο έχει χαρακτηριστεί ως βασικό εμπόδιο για να φτάσει η υιοθέτηση στο επόμενο επίπεδο, σύμφωνα με τον ερευνητή κρύπτο Josh Cowell, ο οποίος πρότεινε ότι μπορεί να βελτιώσει τον οικονομικό αλφαβητισμό του ατόμου αν γίνει σωστά.

Οι νομικές και ρυθμιστικές επιπτώσεις της τεχνολογίας blockchain και των κρυπτονομισμάτων διδάσκονται τώρα και στα κολέγια των ΗΠΑ.

Ο επίκουρος καθηγητής Τόμας Χουκ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βοστώνης είπε πρόσφατα στην Cointelegraph ότι η νομική σχολή προσφέρει τώρα ένα μάθημα «Crypto Regulation» για φοιτητές που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς οι δικηγόροι και οι εταιρείες κρύπτο μπορούν να πλοηγηθούν καλύτερα στις ρυθμιστικές αβεβαιότητες. προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά:

«Σκοπός του είναι να εκθέσει τους μελλοντικούς δικηγόρους σχετικά με τα πιθανά ζητήματα που μπορεί να δουν και τις μυριάδες προσεγγίσεις και κανονισμούς που υπάρχουν όσον αφορά τα κρύπτο [και] τα διαφορετικά [θέματα] που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν οι εταιρείες κρύπτο σε ολόκληρο τον κόσμο».

Άλλα πανεπιστήμια που προσφέρουν τώρα μαθήματα κρυπτονομισμάτων περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, το Πανεπιστήμιο Κορνέλ και το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Μπέρκλεϋ.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/one-of-the-largest-us-colleges-has-begun-teaching-students-about-bitcoin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X