Το AGIX αυξήθηκε κατά 200+% τον Ιανουάριο καθώς το έργο AI με βάση το Cardano αποκαλύπτει σχέδια ADA
Cardano SingularityNET

Το AGIX αυξήθηκε κατά 200+% τον Ιανουάριο καθώς το έργο AI με βάση το Cardano αποκαλύπτει σχέδια ADA

Το SingularityNET, το έργο τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύσσεται στο Cardano, αποκάλυψε σχέδια για να ενεργοποιήσει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των αλυσίδων στο Ethereum και το Cardano. Τα σχέδια της πλατφόρμας είναι φιλόδοξα και επηρεάζουν άμεσα το εγγενές διακριτικό του Cardano, το ADA.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το staking AGIX-ADA στο Cardano θα πρέπει να κυκλοφορήσει σύντομα, δηλαδή το πρώτο τρίμηνο του 2023. Το AGIX είναι, υπενθυμίζοντας, το εγγενές χαρακτηριστικό της αγοράς υπηρεσιών AI που αναπτύσσεται από το SingularityNET. Πριν από αυτό, ξεκίνησε μια γέφυρα μεταξύ των δικτύων Ethereum και Cardano , επιτρέποντας στο AGIX να μετατραπεί μεταξύ τους. Στη συνέχεια, ξεκίνησε και το πρόγραμμα επιβράβευσης AGIX-ADA.

Αφήγηση Crypto AI

Από τις αρχές Ιανουαρίου, το διακριτικό έχει δει την τιμή του να εκτινάσσεται κατά περισσότερο από 200%, ξεκινώντας από μόλις 0,05 $ και διαπραγματεύεται στα 0,155 $ ανά AGIX μέχρι τώρα. Η έκρηξη της δημοτικότητας των εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης μεταξύ των μαζών, συμπεριλαμβανομένου του ChatGPT , συνέβαλε στην εκτίναξη της συμβολικής τιμής του SingularityNET.

Η κλίμακα της αφήγησης της τεχνητής νοημοσύνης έγινε σαφής όταν η Microsoft ανακοίνωσε περαιτέρω την επιθυμία της να επενδύσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια στους δημιουργούς των ChatGPT και OpenAI.

Σύμφωνα με το CoinMarketCap, ο τομέας της τεχνητής νοημοσύνης και των μεγάλων δεδομένων στα κρυπτονομίσματα αποτιμάται τώρα στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια, σχεδόν διπλάσιο από αυτό που ήταν στην αρχή του έτους.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://u.today/bitcoin-surges-past-mastercard-as-btc-price-approaches-20000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X