Η Genesis οφείλει σε πιστωτές πάνω από $3 δις
Genesis

Η Genesis οφείλει σε πιστωτές πάνω από $3 δις

Η Digital Currency Group, η μητρική εταιρεία του Genesis, φέρεται να θέλει να πουλήσει μέρος του χαρτοφυλακίου επιχειρηματικών κεφαλαίων της, αξίας περίπου 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο προβληματικός δανειστής κρύπτο Genesis οφείλει στους πιστωτές του πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια, ωθώντας τη μητρική του εταιρεία, Digital Currency Group, να εξετάσει τις πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων για να αποπληρώσει το χρέος, ανέφεραν την Πέμπτη οι Financial Times , επικαλούμενοι πηγές.

Η DCG εξετάζει το ενδεχόμενο να εκφορτώσει μέρος του χαρτοφυλακίου επιχειρηματικών κεφαλαίων της, αξίας περίπου 500 εκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε η έκθεση. Η πώληση είναι μέρος της προσπάθειας της DCG να συγκεντρώσει νέα κεφάλαια μετά τη διακοπή των αναλήψεων από το Genesis στα τέλη του περασμένου έτους.

Το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει ανταλλακτήρια κρύπτο όπως το Coinbase (COIN), το Kraken και το Blockchain.com και το πλέον χρεοκοπημένο FTX. Τα περιουσιακά στοιχεία της DCG δεν είναι ρευστά, ωστόσο, και πιθανότατα θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να πουληθούν, πρόσθεσε η έκθεση.

Οι εντάσεις μεταξύ των πιστωτών της DCG και της Genesis έχουν αυξηθεί με τον συνιδρυτή του Gemini, Cameron Winklevoss , να ζητά ακόμη και την αποπομπή του διευθύνοντος συμβούλου της DCG, Barry Silbert, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2023/01/12/troubled-crypto-lender-genesis-owes-creditors-over-3b-ft/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X