Πέντε ενώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου σχηματίζουν Crypto Alliance για να κατευθύνουν τον κανονισμό ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων
governments

Πέντε ενώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου σχηματίζουν Crypto Alliance για να κατευθύνουν τον κανονισμό ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων

Το Φόρουμ του Ηνωμένου Βασιλείου για τα ψηφιακά νομίσματα, το οποίο περιλαμβάνει την City of London Corporation, στοχεύει επίσης να προωθήσει τις φιλοδοξίες του κόμβου κρύπτο της χώρας.

Πέντε μεγάλες ενώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν ενωθεί για να σχηματίσουν μια συμμαχία κρύπτο με στόχο την καθιέρωση καλύτερων πολιτικών για το χώρο, δήλωσε η ομάδα την Τετάρτη .

Τα μέλη του Φόρουμ του Ηνωμένου Βασιλείου για ψηφιακά νομίσματα (UK FDC) περιλαμβάνουν την City of London Corporation , το Digital Pound Foundation το The Payments Association και lobby groups TheCityUK και UK Finance .

Το νομοσχέδιο για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου , το οποίο πρόκειται να δώσει στις ρυθμιστικές αρχές της χώρας περισσότερες εξουσίες για τη ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των stablecoins , πρόκειται να ψηφιστεί μέχρι τον Απρίλιο. Επιπλέον, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου θέλει να ξεκινήσει μια διαβούλευση τις επόμενες εβδομάδες σχετικά με τους άλλους κανονισμούς που πρέπει να τεθούν σε ισχύ για τον τομέα. Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής έχουν ζητήσει περισσότερη ρύθμιση μετά την κατάρρευση της ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων FTX .

Η ομάδα θέλει επίσης να βοηθήσει στην περαιτέρω φιλοδοξία του Ηνωμένου Βασιλείου να γίνει κόμβος κρύπτο , ανέφερε η δήλωση. Σχεδιάζει τόσο να μετριάσει τους πραγματικούς κινδύνους όσο και να μετριάσει τους αντιληπτούς κινδύνους των κρύπτο μέσω της εκπαίδευσης και θα διευκολύνει τις συζητήσεις μεταξύ του κλάδου των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και των κρύπτο.

«Ενώ υπάρχουν κίνδυνοι, η FDC του Ηνωμένου Βασιλείου αναγνωρίζει αυτό το αυξανόμενο ενδιαφέρον και την υιοθέτηση νέων μορφών ψηφιακού χρήματος σε όλο τον κόσμο και πώς θα ανοίξει πολλές ευκαιρίες στο Ηνωμένο Βασίλειο να παραμείνει ανταγωνιστικό στο FinTech, ενώ οδηγεί την οικονομική καινοτομία με το σωστό ρυθμιστικό πλαίσιο », αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/policy/2023/01/11/five-uk-associations-form-crypto-alliance-to-steer-digital-asset-regulation/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X