Η Binance κερδίζει την Έβδομη Έγκριση στην Ευρώπη, εγγράφεται στη Σουηδική Ρυθμιστική Αρχή
binance

Η Binance κερδίζει την Έβδομη Έγκριση στην Ευρώπη, εγγράφεται στη Σουηδική Ρυθμιστική Αρχή

Οι εγγραφές στη Σουηδία ακολουθούν αυτές στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Ισπανία, την Κύπρο και την Πολωνία.

Η Binance έχει εγγραφεί στην Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας της Σουηδίας, καθιστώντας τη σκανδιναβική χώρα την έβδομη ευρωπαϊκή δικαιοδοσία στην οποία έχει εγκριθεί το χρηματιστήριο κρυπτογράφησης.

Οι Σουηδοί κάτοικοι θα μπορούν πλέον να αγοράζουν και να πουλούν κρύπτο σε ευρώ, να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία πονταρίσματος της Binance και να χρησιμοποιούν την κάρτα Visa του ανταλλακτηρίου, μεταξύ πολλών άλλων υπηρεσιών, ανακοίνωσε η Binance την Τετάρτη .

Η εγγραφή στη Σουηδία ακολουθεί την εγγραφή της Binance στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Ισπανία, την Κύπρο και την Πολωνία.

Στο συνέδριο Crypto Finance στο St. Moritz την Τετάρτη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, Changpeng Zhao, δήλωσε ότι το ανταλλακτήριο κρύπτο σκοπεύει να συνεχίσει τα σχέδιά του κλιμάκωσης, με στόχους να αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων του κατά 15% σε 30%.

Ο Zhao είπε ότι η Binance αυξήθηκε από 3.000 σε 8.000 άτομα το 2022. Αυτό σημαίνει ότι η ανταλλαγή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με πολλούς από τους ομολόγους της που μείωσαν τον αριθμό των εργαζομένων τους τελευταίους μήνες, μια τάση που πιθανόν να συνεχιστεί το 2023.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/policy/2023/01/11/binance-wins-seventh-approval-in-europe-registers-with-swedish-regulator/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X