Το Twitter αναπτύσσει τη λειτουργία «Coins» με Stripe Payments
Twitter

Το Twitter αναπτύσσει τη λειτουργία «Coins» με Stripe Payments

Η νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να ανταμείβουν μεμονωμένα tweets με “Βραβεία” χρησιμοποιώντας “Coins”, τα οποία μπορούν να αποσυρθούν με ελάχιστο όριο 50 $. 

Το Twitter συνεχίζει να αναπτύσσει μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να δίνουν «βραβεία» μεταξύ τους χρησιμοποιώντας «Coins» που μπορούν να αγοραστούν με νόμισμα fiat.

Σύμφωνα με την ερευνήτρια ασφαλείας και εξόρυξη δεδομένων Jane Manchun Wong, το Twitter αναπτύσσει επί του παρόντος μια διεπαφή αγοράς και ένα κουμπί στοιχείου μενού για Coins και θα χρησιμοποιεί το Stripe για την επεξεργασία πληρωμών σε fiat.

Τα νέα υποδηλώνουν ότι η στρατηγική δημιουργίας εσόδων του Twitter συνεχίζει να αναπτύσσεται, παρά το γεγονός ότι έχασε μεγάλο μέρος του προσωπικού του μόλις πριν από λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον νέο CEO Elon Musk . 

Αν και είναι απίθανο αυτά τα νομίσματα να υπάρχουν στο blockchain, είναι πιθανό η κρυπτογράφηση να προστεθεί ως μέθοδος πληρωμής μέσω του Stripe, επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράζουν Twitter Coins με κρυπτογράφηση στο μέλλον. Η Stripe στράφηκε προς την υποστήριξη πληρωμών με κρυπτογράφηση πέρυσι και το Twitter δοκίμασε τις πληρωμές USDC μέσω του Stripe για δημιουργούς που κερδίζουν χρήματα από το περιεχόμενό τους μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης του πέρυσι. 

Προς το παρόν, φαίνεται ότι όσοι λαμβάνουν βραβεία Twitter θα πρέπει να περιμένουν έως ότου κερδίσουν τουλάχιστον 50 $ για να εξαργυρώσουν, το οποίο είναι το ίδιο με το ελάχιστο ποσό πληρωμής για όσους δημιουργούν έσοδα από την υπάρχουσα λειτουργία “Super Follows” του Twitter.

Θα μπορούσαν τα νομίσματα ή τα βραβεία του Twitter να γίνουν κρύπτο στο μέλλον; Μην το υπολογίζετε—προς το παρόν.

«Δεν βλέπω καμία ρητή ένδειξη ότι τα νομίσματα του Twitter είναι κρυπτό», είπε η Wong στο Decrypt μέσω άμεσου μηνύματος.

Ο προγραμματιστής και ερευνητής εφαρμογών Nima Owji, ο οποίος προηγουμένως μοιράστηκε διαρροές Twitter Coins τον Δεκέμβριο, είπε στο Decrypt ότι επίσης δεν είχε βρει σημάδια ότι τα κρύπτο θα εμπλέκεται με Coins ή Βραβεία. Ωστόσο, ο Owji είπε ότι εάν το Twitter σχεδίαζε να εφαρμόσει κρυπτό, μπορεί να κρατά αυτά τα σχέδια σε πιο αυστηρά περιθώρια.

«Συνήθως δεν πιέζουν τις ευαίσθητες πληροφορίες για τέτοια πράγματα όταν δεν είναι έτοιμες», είπε ο Owji στο Decrypt σε ένα μήνυμα. “Υποθέτω ότι ακόμα κι αν πρόκειται να σχετίζεται με κρυπτό, θα το προσθέσουν στον κώδικα όταν θέλουν να το κυκλοφορήσουν.”

Την περασμένη εβδομάδα, η Wong είπε ότι τα Βραβεία του Twitter θα περιλαμβάνουν αντιδράσεις όπως “Mind Blown”, “Bravo”, “Bullseye”, “Gem” και “Crown”, για να αναφέρουμε μερικά. Τέτοιες αντιδράσεις – οι οποίες θα απαιτούν τα νομίσματα να δίνονται στο tweet ενός χρήστη – είναι παρόμοιες με το Reddit Gold, μια λειτουργία όπου οι Redditor πληρώνουν για να αγοράσουν “gold” με fiat για να αναγνωρίσουν θέματα ή δημοσιεύσεις που πιστεύουν ότι είναι κινούμενες ή χρήσιμες.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://decrypt.co/118824/twitter-coins-awards-stripe-payments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X