Οι υπάλληλοι της Binance πρέπει να τηρούν την περίοδο των 90 ημερών πριν από τις συναλλαγές
binance

Οι υπάλληλοι της Binance πρέπει να τηρούν την περίοδο των 90 ημερών πριν από τις συναλλαγές

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων επιβεβαίωσε την πολιτική τριών μηνών για την απαγόρευση των συναλλαγών εμπιστευτικών πληροφοριών από υπαλλήλους και τα σχετικά μέλη της οικογένειάς τους.

H Binance ήταν ένα σημαντικό σημείο συζήτησης από την πτώση του FTX , τόσο εντός όσο και εκτός της βιομηχανίας κρύπτο. Η εταιρεία και ο ιδρυτής της, Changpeng “CZ” Zhao, έχουν βρεθεί στο μικροσκόπιο σε μια προσπάθεια να κρατήσουν το μεγαθήριο στη γραμμή.

Στις 10 Ιανουαρίου, εμφανίστηκε ένα tweet σχετικά με την πολιτική των εργαζομένων του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων για την αποτροπή συναλλαγών από εμπιστευτικές πληροφορίες. Ισχυρίστηκε ότι οι υπάλληλοι της Binance οποιασδήποτε κατάταξης δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε προσωπικές βραχυπρόθεσμες συναλλαγές και πρέπει να κατέχουν θέσεις για τουλάχιστον 90 ημέρες.

Η Cointelegraph επικοινώνησε με την Binance για να επιβεβαιώσει την πολιτική της και να σχολιάσει τις επιπτώσεις.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας απάντησε στην Cointelegraph ότι εφαρμόζει πολιτική μηδενικής ανοχής για τη χρήση εμπιστευτικών πληροφοριών για κέρδος τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τα σχετικά μέλη της οικογένειας.

«Κάθε εργαζόμενος υπόκειται σε αναστολή 90 ημερών σε όποιες επενδύσεις κάνει και οι ηγέτες της Binance έχουν εντολή να αναφέρουν οποιαδήποτε δραστηριότητα συναλλαγών σε τριμηνιαία βάση».

Ο εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας ότι η εταιρεία έχει μια εσωτερική διαδικασία να τηρεί αυτούς τους όρους, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών πρωτοκόλλων που διερευνήθηκαν από μια ομάδα ασφαλείας για να λογοδοτήσουν εκείνους που έχουν εμπλακεί σε τέτοια συμπεριφορά.

«Ο άμεσος τερματισμός είναι η ελάχιστη επίπτωση», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της Binance.

Προηγουμένως, το 2018,  αναφέρθηκε  ότι η πολιτική πρόληψης συναλλαγών εμπιστευτικών πληροφοριών της Binance περιελάμβανε περίοδο 30 ημερών αντί για την εκτεταμένη περίοδο των 90 ημερών που επιβάλλεται επί του παρόντος. Η εταιρεία δεν σχολίασε την αλλαγή.

Σε απάντηση στο tweet, ορισμένα μέλη της κοινότητας αμφισβήτησαν  πώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί πρακτικά μια τέτοια πολιτική, ενώ πολλοί άλλοι χαρακτήρισαν την πρακτική λογική.

Ο κόσμος των κρύπτο που περιστρέφεται γύρω από την Binance δεν σταματά. Οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς στις Ηνωμένες Πολιτείες διεξάγουν έρευνα για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων σε σχέση με πιθανή νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, στις 4 Ιανουαρίου, οι ρυθμιστικές αρχές στις ΗΠΑ υπέβαλαν μια «περιορισμένη ένσταση» στην προτεινόμενη εξαγορά της Voyager Digital ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Binance.US.

Εν τω μεταξύ, η Binance έγινε  μία από τις πρώτες εταιρείες κρύπτο που εντάχθηκαν στην Ένωση Πιστοποιημένων Ειδικών Κυρώσεων για να αντιμετωπίσουν τα πρότυπα συμμόρφωσης με τις παγκόσμιες κυρώσεις.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/binance-employees-to-adhere-to-90-day-period-prior-to-trading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X