Ακαδημία

Andreou Academy – Η Ακαδημία του Γιάννη Ανδρέου

Το Andreou Academy έχει δημιουργηθεί από τον επιχειρηματία και απόφοιτο του Cardone University, Γιάννη Ανδρέου, που έχει κάνει εκπαίδευση από τους πιο επιτυχημένους εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους του κόσμου online & offline και έχει πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στην ψηφιακή οικονομία.

Τι είναι το Andreou Academy;

Η ακαδημία έχει στόχο την μάθηση, την εκπαίδευση και την βελτίωση στην επιχειρηματικότητα, τον τρόπο σκέψης, στην τεχνολογία και την ψηφιακή οικονομία.

Τι προσφέρει το Andreou Academy;

Η ακαδημία προσφέρει εκπαίδευση σε:
Εισόδημα Από Affiliate Marketing
Blockchain Και Κρυπτονομίσματα
WORDPRESS Κατασκευή Ιστοσελίδας
Πώς Να Γίνεις Πετυχημένος YouTuber
Διαφημίσεις Στο Facebook Και Instagram
Google & YouTube Ads
Trading & Τεχνική Ανάλυση
Amazon FBA Mastery

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Η ομάδα του Andreou Academy έχει εμπειρία στην ψηφιακή οικονομία, με δεξιότητες και εξειδίκευση σε θεματα: Blockchain και Κρυπτονομίσματα, Online και Offline Μάρκετινγκ, Πωλήσεις, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Social Media Marketing, Public Speaking – Δημόσιες Ομιλίες, Real Estate, Personal Finance & Wealth Creation, Branding Social Media, Πωλήσεις, Affiliate Marketing

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι τα μαθήματα στην ακαδημία ανανεώνονται (προστίθονται νέα μαθήματα) συνεχώς και πάντα είναι ενημερωμένα με την τρέχουσα κατάσταση και με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Υπάρχει 24 ώρες support από την τεχνική ομάδα για ό,τι απορία έχετε και είναι πάντα δίπλα σας.

Μπορείτε να δείτε επίσης και το βίντεο που έκανε LIVE για την παρουσίαση του ANDREOU ACADEMY που τα εξηγεί αναλυτικά όλα.

Live Παρουσίαση Της Ακαδημίας Μου - @AndreouAcademy
Live Παρουσίαση Της Ακαδημίας – @AndreouAcademy

Μην εμπιστεύεσαι τυχαίους
Μάθε από τους κορυφαίους

Author: Dimitrios Alexandridis

Exit mobile version