Η Διαχείριση BlockFi δεν έχει αποσύρει κανένα Crypto από τον Οκτώβριο, λέει ο δικηγόρος στο δικαστήριο
Uncategorized

Η Διαχείριση BlockFi δεν έχει αποσύρει κανένα Crypto από τον Οκτώβριο, λέει ο δικηγόρος στο δικαστήριο

Ο χρεοκοπημένος δανειστής κρύπτο θα δημοσιεύσει τα περιουσιακά του στοιχεία, τις υποχρεώσεις και την κατάσταση οικονομικών υποθέσεων την Τετάρτη.

Τα στελέχη του χρεοκοπημένου δανειστή κρυπτονομισμάτων BlockFi δεν έχουν αποσύρει κανένα από τα δικά τους κρυπτονομίσματα που είναι κλειδωμένα στην πλατφόρμα από τον Οκτώβριο, δήλωσε ένας δικηγόρος της εταιρείας στο Δικαστήριο Πτώχευσης των ΗΠΑ για την Περιφέρεια του Νιου Τζέρσεϋ τη Δευτέρα, αντιπαραβάλλοντάς το με τον άλλον χρεοκοπημένο δανειστή κρυπτονομισμάτων Celsius.

Το BlockFi υπέβαλε αίτηση πτώχευσης τον Νοέμβριο λίγο μετά την κατάρρευση της FTX.

«Πιστεύω ότι το σημαντικό πλεονέκτημα εδώ είναι ότι δεν υπήρχε περίπτωση οι γνώστες να έβγαζαν χρήματα από την πλατφόρμα… Επομένως, αυτή δεν είναι η περίπτωση Celsius όπου η διοίκηση απέσπασε αξία την παραμονή του αρχείο», δήλωσε ο Joshua Sussberg, εταίρος στη δικηγορική εταιρεία Kirkland & Ellis και εκπρόσωπος του BlockFi, κατά τη δεύτερη ακρόαση στη διαδικασία πτώχευσης του Κεφαλαίου 11 του BlockFi. Η Kirkland & Ellis εκπροσωπεί επίσης τον Κελσίου στην πτώχευση αυτής της εταιρείας.

Ο Sussberg είπε ότι το BlockFi σχεδιάζει να καταθέσει τα περιουσιακά στοιχεία και τις υποχρεώσεις του, μαζί με μια δήλωση οικονομικών υποθέσεων την Τετάρτη, την οποία επιβεβαίωσε αργότερα το BlockFi στο Twitter. Λίγο μετά την πρώτη ακρόαση τον Νοέμβριο, η εταιρεία ξεκίνησε μια διαδικασία πώλησης και προσέγγισε “106 εγχώριους και διεθνείς πιθανούς αγοραστές για μέρος ή το σύνολο της επιχείρησης”, ανέφερε η παρουσίαση της Sussberg. Η εταιρεία σχεδιάζει να ζητήσει την έγκριση του δικαστηρίου των διαδικασιών υποβολής προσφορών σε ακρόαση στις 30 Ιανουαρίου.

Ο Sussberg επεσήμανε επίσης περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια σε αναλήψεις από πέντε μέλη της ομάδας διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων 6 εκατομμυρίων δολαρίων από τον διευθύνοντα σύμβουλο Zac Prince, που κατηγοριοποιήθηκαν ως «πληρωμή διευθέτησης διαφορών» ή πληρωμές φόρων μέσω στελεχών.

Κανένα μέλος της ομάδας διαχείρισης του BlockFi δεν απέσυρε κανένα κρυπτονόμισμα από την πλατφόρμα μετά τις 14 Οκτωβρίου και κανένα μέλος δεν έκανε ανάληψη μεγαλύτερη από 0,2 bitcoin ( BTC ) σε αξία μετά τις 17 Αυγούστου, είπε ο Sussberg κατά τη διάρκεια της ακρόασης.

Ο δικαστής πτώχευσης των ΗΠΑ Michael B. Kaplan αρνήθηκε επίσης μια πρόταση του BlockFi, ζητώντας τον τζίρο των μετοχών της Robinhood Markets (HOOD) που η FTX είχε δεσμευτεί στο BlockFi ως εγγύηση για ένα δάνειο .

«Σε αυτή τη συγκυρία, είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το δικαστήριο δεν είναι σε θέση να εγκρίνει οποιαδήποτε εντολή κύκλου εργασιών οποιουδήποτε τύπου. Οι μετοχές κατέχονται από την κυβέρνηση βάσει εντάλματος κατάσχεσης και η κυβέρνηση δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος στην εκκρεμή αντίπαλη διαδικασία», είπε ο Κάπλαν κατά τη διάρκεια της ακρόασης προτού αρνηθεί την πρόταση.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/policy/2023/01/09/blockfi-management-hasnt-withdrawn-any-crypto-since-october-lawyers-tell-court/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X