Η Binance εντάσσεται στην Ένωση Πιστοποιημένων Ειδικών Κυρώσεων
binance

Η Binance εντάσσεται στην Ένωση Πιστοποιημένων Ειδικών Κυρώσεων

Η Binance έχει γίνει μέλος ενός οργανισμού που παρέχει εκπαίδευση για τη συμμόρφωση με τις κυρώσεις. Με την κίνηση αυτή, μέρος των προσπαθειών για τη βελτίωση των δυνατοτήτων της στον τομέα αυτό, η μεγαλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία εντάσσεται σε μια λέσχη πολυεθνικών εταιρειών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Το Crypto Exchange Binance αναζητά πρόσθετη εκπαίδευση κυρώσεων για την ομάδα συμμόρφωσής του

Η Binance, το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων όσον αφορά τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών, εντάχθηκε στην Ένωση Πιστοποιημένων Ειδικών Κυρώσεων (ACSS), η οποία εργάζεται για τη βελτίωση των προσόντων των επαγγελματιών συμμόρφωσης με τις κυρώσεις που απασχολούνται από παγκόσμιες εταιρείες.

«Θα αξιοποιήσουμε το εκπαιδευτικό υλικό, τις ολοκληρωμένες βάσεις δεδομένων και τα βαθιά δίκτυα εντός του ACSS για να ενισχύσουμε περαιτέρω τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία της ομάδας μας», ανέφερε η Binance σε μια ανακοίνωση. Επισήμανε επίσης ότι είναι η πρώτη ανταλλαγή κρύπτο μεταξύ των μελών του ACSS, το οποίο ιδρύθηκε το 2018.

Ως μέρος της διαδικασίας πιστοποίησης, όλοι οι ειδικοί συμμόρφωσης στην ομάδα κυρώσεων της Binance καθώς και οι υπεύθυνοι αναφοράς ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, επιχειρήσεις συμμόρφωσης και ειδικές έρευνες θα απαιτηθούν για να υποβληθούν σε εκπαίδευση με το ACSS, εξήγησε η εταιρεία.

Το χρηματιστήριο αναμένει ότι η εκπαίδευση θα εξοπλίσει την ομάδα κυρώσεων με τις πιο πρόσφατες οδηγίες που εκδόθηκαν από το Γραφείο Ελέγχου Ξένων Περιουσιακών Στοιχείων του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ (OFAC) σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης προγραμμάτων συμμόρφωσης και να διασφαλίσει ότι οι ειδικοί του κατανοούν τους κινδύνους παραβιάσεων σε διάφορες δικαιοδοσίες.

«Η βιομηχανία blockchain βρίσκεται ακόμα στα πρώτα της χρόνια και είναι προτεραιότητά μας να συνεχίσουμε να διατηρούμε το υψηλότερο επίπεδο συμμόρφωσης μέσα σε έναν ταχέως εξελισσόμενο χώρο», σχολίασε ο Chagri Poyraz, επικεφαλής κυρώσεων παγκοσμίως της Binance. Τόνισε ότι η εταιρεία θέλει να συνεχίσει να είναι μεταξύ εκείνων που θέτουν τα πρότυπα για την ασφάλεια και τη συμμόρφωση στον κλάδο.

«Η ACSS, ως οργανισμός που ειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης σε κυρώσεις για πολυεθνικές εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, θα εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης στην ομάδα της Binance σε αυτόν τον δυναμικό τομέα και θα βοηθήσει στην προώθηση της συμμόρφωσης στη βιομηχανία κρύπτο», πρόσθεσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ένωσης Saskia. Rietbroek.

Η Binance διατηρεί την εστίαση στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Binance έχει επικεντρωθεί στις προσπάθειες για τη βελτίωση της συμμόρφωσης με τους κανονισμούς και το 2022 αύξησε την ομάδα συμμόρφωσής της σε 750 μέλη. Το ανταλλακτήριο έχει αδειοδοτηθεί , εγγραφεί ή λάβει εγκρίσεις για να λειτουργεί σε 14 διαφορετικές δικαιοδοσίες, συμπεριλαμβανομένων της Γαλλίας, της Ισπανίας, του Μπαχρέιν, του Ντουμπάι και της Αυστραλίας.

Η Binance έχει επίσης συμμετάσχει σε κοινές πρωτοβουλίες με εθνικές αρχές σε νέες αγορές. Τον Δεκέμβριο, προσφέρθηκε να υποστηρίξει το Αζερμπαϊτζάν σε προσπάθειες εισαγωγής κανονισμών για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και ξεκίνησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα blockchain στο Καζακστάν αφού πρόσφερε συμβουλές για κανονισμούς κρύπτο και στην κυβέρνησή του.

Η κατάρρευση της FTX, ενός σημαντικού ανταγωνιστή της Binance που υπέβαλε αίτηση πτώχευσης τον Νοέμβριο του 2022, οδήγησε σε αυξημένο ρυθμιστικό έλεγχο της βιομηχανίας κρύπτο σε όλο τον κόσμο. Νωρίτερα πέρυσι, η Binance συμμορφώθηκε με τις κυρώσεις της ΕΕ που επιβλήθηκαν στη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία, περιορίζοντας τις υπηρεσίες για Ρώσους κατοίκους και οντότητες.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/binance-joins-association-of-certified-sanctions-specialists/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X