Το νέο νοσοκομείο του Charles Hoskinson θα δέχεται Cardano (ADA) για πληρωμές
Cardano

Το νέο νοσοκομείο του Charles Hoskinson θα δέχεται Cardano (ADA) για πληρωμές

Ο Hoskinson λέει ότι οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν για ιατρικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας ADA στο νέο του νοσοκομείο όταν αυτό γίνει πλήρως λειτουργικό τον επόμενο μήνα. 

Ο ιδρυτής της Cardano, Charles Hoskinson, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του νέου του νοσοκομείου που ονομάζεται «Hoskinson Health & Wellness Clinic», το οποίο θα επιτρέπει στους πελάτες να πληρώνουν για ιατρικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας το ADA, το εγγενές σύμβολο του οικοσυστήματος Cardano.

Ανακοινώνοντας την ανάπτυξη πριν από λίγες ημέρες, ο Hoskinson είπε ότι το νοσοκομείο θα είναι ανοιχτό για τις εργασίες μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023. Ωστόσο, ο ιδρυτής του Cardano δεν αποκάλυψε εάν το νέο του ιατρικό κέντρο θα δεχτεί άλλα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία κρύπτο όπως το (BTC) και το (ETH ).

Ο Charles Hoskinson εγκαινιάζει το νέο νοσοκομείο

Ο Χόσκινσον μοιράστηκε την ενημέρωση ως απάντηση σε έναν από τους οπαδούς του στο Twitter που ρώτησε αν μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους στην κλινική που ξεκίνησε πρόσφατα χρησιμοποιώντας την ADA. Ο ιδρυτής του Cardano απάντησε με ένα «Ναι».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του νοσοκομείου, το Hoskinson Health & Wellness Clinic εδρεύει στο Wyoming των Ηνωμένων Πολιτειών. Το νοσοκομείο προσφέρει στους πελάτες του ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, της φροντίδας ψυχικής υγείας, της υγείας των γυναικών, των προληπτικών εξετάσεων υγείας, των προληπτικών εξετάσεων καρκίνου, της διατροφής/διατροφικής ιατρικής και της καρδιαγγειακής περίθαλψης.

Η ιατρική μονάδα εστιάζει επίσης σε παράταση ζωής για ηλικιωμένους ασθενείς, βιολογικά συμπληρώματα διατροφής, δίαιτες, άσκηση και ιατρική περίθαλψη,

Η κλινική είναι εν μέρει ανοιχτή και θα λειτουργήσει πλήρως τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με τη σελίδα της εταιρείας στο LinkedIn, το νοσοκομείο έχει αυτή τη στιγμή περίπου δέκα άτομα προσωπικό και προσπαθεί να αυξήσει τον αριθμό των εργαζομένων του.

Οδήγηση ADA Adoption

Ο Hoskinson συνέχισε να κάνει κινήσεις πρόσφατα για να οδηγήσει στην υιοθέτηση του διακριτικού ADA. Τον Ιούνιο, ο προγραμματιστής blockchain ανακοίνωσε την κυκλοφορία του εστιατορίου Nessie, όπου το ADA είναι αποδεκτό ως επιλογή πληρωμής.

Ωστόσο, η απόφαση να γίνει το ADA μέθοδος πληρωμής δεν ήταν ικανοποιητική για ορισμένους πελάτες. Μερικοί άνθρωποι πρότειναν ότι ο Hoskinson θα μπορούσε να είχε επιλέξει εναλλακτικές επιλογές πληρωμής με βάση το Cardano, όπως το DJED, το πρώτο αποκεντρωμένο stablecoin του Cardano.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cryptopotato.com/charles-hoskinsons-new-hospital-will-accept-cardano-ada-for-payments/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X