Η Wyre επιβάλλει όριο ανάληψης έως και 90% για όλους τους χρήστες
cryptocurrency

Η Wyre επιβάλλει όριο ανάληψης έως και 90% για όλους τους χρήστες

Η Wyre επέβαλε ένα ημερήσιο όριο ανάληψης στο θέμα της πλατφόρμας της, επικαλούμενος «το βέλτιστο συμφέρον της κοινότητάς μας».

Η πλατφόρμα πληρωμών κρυπτογράφησης Wyre τροποποίησε την πολιτική αναλήψεών της για να περιορίσει τους χρήστες από το να κάνουν ανάληψη έως και το 90% των περιουσιακών τους στοιχείων, λίγες μέρες αφότου δύο πρώην υπάλληλοι φέρεται να υπαινίχθηκαν την πιθανότητα διακοπής λειτουργίας.

Στις 7 Ιανουαρίου 2023, η Wyre επέβαλε όριο ανάληψης στην πλατφόρμα της, επικαλούμενη «το βέλτιστο συμφέρον της κοινότητάς μας». Μετά την τροποποίηση της πολιτικής, οι χρήστες του Wyre μπορούν να αποσύρουν έως και το 90% των κρύπτο κεφαλαίων τους καθώς η εταιρεία διερευνά στρατηγικές επιλογές για να παρακάμψει την παρατεταμένη bear market.

Επιπλέον, η εταιρεία διόρισε ως προσωρινό διευθύνοντα σύμβουλο τον Yanni Giannaros, Chief Risk Officer και Compliance Officer της Wyre. Οι χρήστες του Wyre θα υπόκεινται σε αλλαγές στα ημερήσια όρια ανάληψης καθώς η πλατφόρμα περιλαμβάνει νέες επιχειρησιακές στρατηγικές.

Αναφορές που υποδηλώνουν κατάρρευση της Wyre οδήγησαν στη διάλυση της συνεργασίας της με το κρύπτο πορτοφόλι MetaMask.

Στις 5 Ιανουαρίου, η MetaMask ανακοίνωσε την κατάργηση του Wyre από το mobile aggregator, το οποίο επέτρεπε στους χρήστες να αγοράζουν κρυπτονομίσματα απευθείας από το ψηφιακό πορτοφόλι.

«Αυτήν τη στιγμή εργαζόμαστε για την κατάργηση επεκτάσεων και εκτιμούμε την υπομονή σας», είπε το MetaMask, ζητώντας από τους χρήστες να μην χρησιμοποιούν το Wyre στο πρόγραμμα συγκέντρωσης για κινητά.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/wyre-imposes-up-to-a-90-withdrawal-limit-for-all-users

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X