Η Mastercard συνεργάζεται με το Polygon για την έναρξη του προγράμματος επιτάχυνσης μουσικών Web3
Polygon Web3

Η Mastercard συνεργάζεται με το Polygon για την έναρξη του προγράμματος επιτάχυνσης μουσικών Web3

Το πρόγραμμα θα βοηθήσει πέντε ανερχόμενους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τις επωνυμίες τους στον χώρο του Web3, και στοχεύει επίσης στην εκπαίδευση των ανθρώπων στη μουσική σκηνή σχετικά με τους τρόπους που μπορεί να τους προσφέρει η τεχνολογία Web3.

Ο παγκόσμιος γίγαντας πληρωμών Mastercard ενισχύει για άλλη μια φορά την έκθεσή του στην τεχνολογία blockchain, αφού ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης που βασίζεται σε Polygon για να βοηθήσει τους μουσικούς να χτίσουν την καριέρα τους μέσω του Web3.

Η εταιρεία ανακοίνωσε το πρόγραμμα “Mastercard Artist Accelerator” μέσω μιας ανάρτησης ιστολογίου στις 7 Ιανουαρίου, αναφέροντας ότι από αυτή την άνοιξη, θα συνδέει πέντε ανερχόμενους μουσικούς από όλο τον κόσμο με μέντορες που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν την επωνυμία τους στον μουσικό χώρο Web3 .

“Οι καλλιτέχνες θα αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση σε ειδικές εκδηλώσεις, μουσικές εκδόσεις και πολλά άλλα. Ένα πρώτο στο είδος του πρόγραμμα σπουδών θα διδάξει στους καλλιτέχνες πώς να χτίσουν (και να κατέχουν) την επωνυμία τους μέσω εμπειριών στο Web3, όπως το mint NFT, εκπροσωπώντας τον εαυτό τους σε εικονικούς κόσμους και δημιουργία μιας αφοσιωμένης κοινότητας», αναφέρει η ανάρτηση.

Το πρόγραμμα θα κορυφωθεί με μια ζωντανή προβολή καλλιτεχνών αργότερα μέσα στο έτος.

Η Mastercard λανσάρει επίσης μια συλλογή μη ανταλλάξιμων διακριτικών (NFT) που ονομάζεται “Mastercard Music Pass” για όσους δεν έχουν επιλεγεί για το πρόγραμμα. Ο στόχος είναι να παρέχουμε στους κατόχους εκπαιδευτικό υλικό και «μοναδικούς πόρους» μέσω συνεργασιών επωνυμιών για να βοηθήσουμε τους εκκολαπτόμενους μουσικούς να μάθουν για τις ενσωματώσεις Web3 με τον μουσικό τομέα .

Σχολιάζοντας ως μέρος της ανακοίνωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Polygon Studios, Ryan Watt, σημείωσε ότι «το Web3 έχει τη δυνατότητα να ενδυναμώσει έναν νέο τύπο καλλιτέχνη που μπορεί να αναπτύξει βάση θαυμαστών, να ζει και να εισάγει νέα μέσα για αυτοέκφραση και σύνδεση με τους δικούς του όρους .”

Το Polygon φαίνεται έτοιμο να γίνει κόμβος για έργα Web3 που σχετίζονται με τη μουσική. Στις 6 Δεκεμβρίου, η Cointelegraph ανέφερε ότι ο παγκόσμιος γίγαντας ψυχαγωγίας Warner Music Group είχε συνεργαστεί με τα Polygon Studios και το ηλεκτρονικό εμπόριο και την εταιρεία δημιουργίας διαδραστικών πλατφορμών LGN.io, για να δημιουργήσουν μια μουσική πλατφόρμα Web3 που ονομάζεται LGND Music.

Η πλατφόρμα πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτόν τον μήνα και θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν μουσική και να συλλέγουν και να ανταλλάσσουν μουσικά NFT..

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/mastercard-partners-with-polygon-to-launch-web3-musician-accelerator-program

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X