Αξιωματούχος της IRS: Τα κρύπτο είναι εδώ για να μείνουν και “γίνονται πιο νόμιμα”
cryptocurrency

Αξιωματούχος της IRS: Τα κρύπτο είναι εδώ για να μείνουν και “γίνονται πιο νόμιμα”

Ένας κορυφαίος αξιωματούχος της IRS λέει: “Τα κρυπτονομίσματα ήρθαν για να μείνουν” και “γίνονται όλο και πιο νόμιμα”. Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι η φορολογική αρχή των ΗΠΑ επιδιώκει να συνεργαστεί με εταιρείες κρύπτο, σημειώνοντας: “Δεν βλέπω πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε σε αυτόν τον χώρο χωρίς αυτό”.

Κορυφαίος αξιωματούχος της IRS λέει ότι τα Crypto είναι εδώ για να μείνουν

Ο Thomas Fattorusso, ο οποίος ενεργεί ως ειδικός υπεύθυνος του γραφείου της Υπηρεσίας Εσωτερικών Εσόδων-Criminal Investigation (IRS-CI) στη Νέα Υόρκη, μίλησε για τα κρυπτονομίσματα σε μια συνέντευξη στη Wall Street Journal νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

«Δεν μπορούμε να είμαστε εχθρικοί απέναντι στην τεχνολογία. Πρέπει να το αγκαλιάσουμε», τόνισε ο αξιωματούχος της IRS, διευκρινίζοντας:

Το κρύπτο ήρθαν για να μείνουν. Σε ό,τι με αφορά, δεν πρόκειται να πάνε πουθενά σύντομα και γίνεται πιο θεμιτό. Καθώς περνούν τα χρόνια, γίνονται πιο εξελιγμένα.

Ο Fattorusso εξήγησε ότι η IRS θέλει να συνεργαστεί με εταιρείες κρύπτο. «Η σκέψη μου είναι ότι αυτές οι σχέσεις θα αναπτυχθούν καθώς περνούν τα χρόνια και [καθώς] οι εταιρείες θα γίνονται πιο άνετες με τις συναλλαγές με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Δεν βλέπω πώς μπορούμε να λειτουργήσουμε σε αυτόν τον χώρο χωρίς αυτό», είπε.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία της IRS με εταιρείες κρύπτο, ο Fattorusso μοιράστηκε:

Αυτό είναι κάτι για το οποίο εργαζόμαστε πάντα… αυτός είναι πάντα ο τελικός στόχος — να έχουμε αυτές τις συνεργασίες και να έχουμε μια σχέση που δεν είναι αμφιλεγόμενη, περισσότερο μια συμβιωτική σχέση.

Πιστεύει ότι η συνεργασία με ομοσπονδιακούς οργανισμούς «τις βοηθά [τις εταιρείες κρύπτο] στη νομιμότητά τους». Ο αξιωματούχος της IRS πρόσθεσε: «Αυτή είναι μια νέα βιομηχανία για όλους. Νομίζω ότι ακόμα προσπαθούμε να νιώσουμε τον δρόμο μας γύρω από αυτό. Οι εταιρείες αισθάνονται τον δρόμο τους γύρω από αυτό».

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, ο επικεφαλής της εγκληματικής έρευνας της IRS Jim Lee είπε ότι η φορολογική αρχή δημιουργεί «εκατοντάδες» υποθέσεις κρύπτο.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/irs-official-crypto-is-here-to-stay-and-becoming-more-legitimate/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X