Η ARK Invest της Cathie Wood αγοράζει σχεδόν $6M του COIN, πωλεί μετοχές της Silvergate
coinbase

Η ARK Invest της Cathie Wood αγοράζει σχεδόν $6M του COIN, πωλεί μετοχές της Silvergate

Η εταιρεία πούλησε περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια μετοχών της Silvergate Capital.

Η Cathie Wood’s Ark Invest άρπαξε άλλα 5,8 εκατομμύρια δολάρια μετοχών της Coinbase (COIN) την Πέμπτη, καθώς συνεχίζει να δείχνει εμπιστοσύνη στο ανταλλακτήριο κρύπτο, ακόμη και όταν η τιμή της μετοχής πέφτει. Έκλεισε με πτώση 11% την Πέμπτη στα 33,53 $. Μειώθηκε σχεδόν κατά 90% το 2022.

Το ταμείο ARKW της ARK, ή το ARK Next Generation Internet ETF, αγόρασε 27.813 μετοχές COIN και η ARKF, ή ARK Fintech Innovation EFT, αγόρασε 144.463 μετοχές.

Η εταιρεία ήταν λιγότερο αισιόδοξη για την Silvergate Capital (SI), της οποίας οι μετοχές υποχώρησαν 43% την Πέμπτη , αφού η τράπεζα κρύπτο είπε ότι μείωνε τον αριθμό εργαζομένων κατά 40% και διαγράφει τα 196 εκατομμύρια δολάρια που σχετίζονται με την απόκτηση της τεχνολογίας και των περιουσιακών στοιχείων της Diem Association από το Facebook. μητρικές Meta Platforms (META). Η ARKF πούλησε περισσότερες από 400.000 μετοχές, αξίας περίπου 5 εκατομμυρίων δολαρίων με βάση την τιμή κλεισίματος της ημέρας.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/markets/2023/01/06/cathie-woods-ark-invest-buys-about-5m-of-coin-continuing-her-dip-buy-parade/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X