Οι προγραμματιστές του Bonk Inu καίνε όλα τα Tokens της ομάδας τους καθώς συνεχίζεται η φρενίτιδα του οικοσυστήματος Solana
cryptocurrency Solana

Οι προγραμματιστές του Bonk Inu καίνε όλα τα Tokens της ομάδας τους καθώς συνεχίζεται η φρενίτιδα του οικοσυστήματος Solana

Περίπου το 5% της προσφοράς bonk token κάηκε καθώς οι τιμές μειώθηκαν κατά 40% τις τελευταίες 24 ώρες.

Οι προγραμματιστές πίσω από το έργο memecoin που βασίζεται στο Solana, Bonk Inu (BONK) έκαψαν πάνω από 5 τρισεκατομμύρια τοκενς, ή το 5% της συνολικής προσφοράς, νωρίτερα την Παρασκευή, δείχνουν τα δεδομένα blockchain . Η κίνηση ισχυρίστηκε ότι είχε ουσιαστικά κάψει όλα τα διακριτικά που προορίζονταν για τους προγραμματιστές του έργου.

Τα μέλη της κοινότητας του Σολάνα θεώρησαν το κάψιμο ένα βήμα προς τη νομιμότητα του έργου Bonk Inu – ενός έργου που αυτοαποκαλείται ως σύμβολο «για τον λαο, από τον λαό» αποφεύγοντας ενεργά τις πωλήσεις εσωτερικών στοιχείων και την ληστρική συμπεριφορά.

Τις τελευταίες 24 ώρες, τα centralized exchanges και οι αποκεντρωμένες εφαρμογές εισήγαγαν εκδηλώσεις συναλλαγών βασισμένες σε bonk και NFT mints , προσθέτοντας στη χρησιμότητα του memecoin για traders και κατόχους.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι πάνω από τρία εκατομμύρια συναλλαγές BONK πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες τρεις ημέρες, υποδηλώνοντας ενεργή συμμετοχή από τους κατόχους. Τα μοναδικά πορτοφόλια BONK έχουν αυξηθεί σε πάνω από 86.000 την Παρασκευή από κάτω από 25.000 στην αρχή αυτής της εβδομάδας.

Ωστόσο, οι μεγάλες πωλήσεις συμβολαίων εμπόδισαν την άνοδο της τιμής του bonk, η οποία είναι πλέον πάνω από 2.000% την περασμένη εβδομάδα. Τα τοκενς μειώθηκαν πάνω από 40% τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς οι πρώτοι επενδυτές αποκόμισαν κέρδη και οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, όπως η Bybit, εισήγαγαν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bonk, επιτρέποντας στους επενδυτές να στοιχηματίσουν ενάντια στο διακριτικό.

Η γρήγορη άνοδος του Bonk Inu, που διαμορφώθηκε γύρω από τη δημοφιλή φυλή σκύλων shiba inu που έχει υποκινήσει δημοφιλή έργα όπως το Shiba Inu και το Dogecoin, μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες.

Την περασμένη εβδομάδα, οι προγραμματιστές της Bonk διέθεσαν το 50% της συνολικής προσφοράς συμβολαίων της σε αρκετές συλλογές και δημιουργούς NFT που βασίζονται στη Solana, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν σχεδόν αμέσως διαφημιστική εκστρατεία και μια αγορά για το έργο.

Οι κάτοχοι συνολικά 297.000 μεμονωμένων NFT με έδρα τη Σολάνα λέγεται ότι έλαβαν την αεροπορική ρίψη. Τα Airdrops αναφέρονται σε μια αυτόκλητη διανομή ενός διακριτικού ή νομίσματος κρυπτονομίσματος, συνήθως δωρεάν, σε πολλές διευθύνσεις πορτοφολιού και γενικά χρησιμοποιούνται ως τακτική για να κερδίσουν χρήστες.

Το έργο επεσήμανε ενεργά τις «toxic tokenomics» των εμπόλεμων κεφαλαίων όπως η Alameda Research – η οποία επικρίθηκε ευρέως για τη διανομή ενός μικρού μέρους της προσφοράς συμβολαίων σε εμπόρους λιανικής, ενώ διατηρούσε την πλειοψηφία για ιδιώτες επενδυτές και προγραμματιστές έργων.

Αρκετά έργα Solana έχουν ήδη ενσωματώσει bonk token για χρήση ως πληρωμές για εισηγμένα NFT, ενώ ορισμένα εισήγαγαν μηχανισμούς «καύσης» για συμβάντα που βασίζονται σε NFT. Token burning σημαίνει αφαίρεση νομισμάτων από τη συνολική παροχή ενός κρυπτονομίσματος.

Ως εκ τούτου, οι ομάδες ρευστότητας σε αποκεντρωμένα χρηματιστήρια (DEX) που βασίζονται στο Σολάνα, όπως η Orca, έχουν προσελκύσει όγκο άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων για ζεύγη συναλλαγών που περιλαμβάνουν τη BONK – συμψηφίζοντας σωρευτικά χιλιάδες δολάρια σε χρεώσεις για τους παρόχους ρευστότητας.

Οι πάροχοι ρευστότητας είναι επενδυτές που ποντάρουν τα διακριτικά κρυπτονομισμάτων τους σε DEX για να κερδίσουν προμήθειες συναλλαγών, συνήθως με τη μορφή ανταμοιβών διακριτικών.

Τα δεδομένα από την Orca δείχνουν ότι το ζεύγος BONK/SOL έχει πραγματοποιήσει όγκο συναλλαγών άνω των 14 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ το ζεύγος νομισμάτων BONK/USD σημείωσε πάνω από 6,2 εκατομμύρια δολάρια. Και οι δύο ομάδες πληρώνουν σχεδόν 1% ωριαία σε παρόχους ρευστότητας ή πάνω από 24% κάθε μέρα.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/markets/2023/01/06/bonk-inu-developers-burn-all-their-team-tokens-as-solana-ecosystem-frenzy-continues/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X