Οι έμποροι του Shopify μπορούν τώρα να σχεδιάζουν, να κάνουν Mint και να πουλούν Avalanche NFT
NFT

Οι έμποροι του Shopify μπορούν τώρα να σχεδιάζουν, να κάνουν Mint και να πουλούν Avalanche NFT

Η νέα ενοποίηση εξορθολογίζει τη διαδικασία NFT για αγοραστές και πωλητές.

Το Shopify (SHOP) επέκτεινε την ενσωμάτωση του ( NFT ) την Πέμπτη, επιτρέποντας στα εκατομμύρια των εμπόρων του να αρχίσουν να σχεδιάζουν, να κόβουν και να πουλούν Avalanche NFT.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή εμπόρων Venly Shopify , μπορούν να πουλήσουν NFT με “ελάχιστες τεχνικές γνώσεις”, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου. Τα NFT που δημιουργούνται από εμπόρους “μετατρέπονται αυτόματα σε προϊόντα” που μπορούν να εμφανιστούν και να αγοραστούν στις βιτρίνες τους. Επιπλέον, οι αγοραστές δεν απαιτείται να έχουν ένα υπάρχον πορτοφόλι κρύπτο και αντ’ αυτού θα λάβουν ένα email με έναν σύνδεσμο προς ένα πορτοφόλι blockchain που δημιουργήθηκε πρόσφατα.

«Η ενσωμάτωση καθιστά εύκολη την πλοήγηση στις πωλήσεις Avalanche NFT από την αρχική σχεδίαση μέχρι την τελική διανομή», δήλωσε ο John Nahas, αντιπρόεδρος επιχειρήσεων στην Ava Labs, ο προγραμματιστής του blockchain Avalanche.

Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκίνησε την πρώτη του ενσωμάτωση NFT τον Ιούλιο του 2021, επιτρέποντας στους εμπόρους να πωλούν NFT απευθείας από τα καταστήματά τους αντί μέσω αγορών τρίτων. Επιπλέον, η πλατφόρμα κυκλοφόρησε μια συλλογή NFT με τους Chicago Bulls του NBA .

Σύμφωνα με τον Venly, οι ιδιοκτήτες του Shopify μπορούν επίσης να κερδίσουν δικαιώματα σε δευτερεύουσες συναλλαγές NFT μέσω του Venly Market.

«Το αναπτυσσόμενο οικοσύστημά μας blockchain καταδεικνύει τη δέσμευσή μας να υποστηρίζουμε τους εμπόρους καθώς πωλούν NFT απευθείας μέσω των καταστημάτων τους, συμβάλλοντας στην περαιτέρω αύξηση της συμμετοχής στο Web3 και στην επέκταση ό,τι είναι δυνατό στο εμπόριο», δήλωσε η επικεφαλής του οικοσυστήματος blockchain της Shopify, Christina Lomazzo.

Το Shopify εντάσσεται σε έναν αυξανόμενο αριθμό mainstream πλατφορμών που έχουν αγκαλιάσει τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα. Το Instagram και η μητρική του εταιρεία Meta άνοιξαν πρόσφατα την παραγωγή και πώληση NFT σε μια επιλεγμένη ομάδα ψηφιακών δημιουργών, ενώ το Reddit κυκλοφόρησε με επιτυχία την αγορά NFT .

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/web3/2023/01/05/shopify-merchants-can-now-design-mint-and-sell-avalanche-nfts/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X