Η τιμή του Tron βυθίζεται κατά 8%, το USDD υποχωρεί εν μέσω δράματος στο ανταλλακτήριο κρύπτο Huobi που σχετίζεται με τον Justin Sun
Huobi

Η τιμή του Tron βυθίζεται κατά 8%, το USDD υποχωρεί εν μέσω δράματος στο ανταλλακτήριο κρύπτο Huobi που σχετίζεται με τον Justin Sun

Το κοινοτικό συναίσθημα οξύνθηκε γύρω από την Huobi, η οποία έχει ως σύμβουλο τον ιδρυτή της Tron, Sun, αφού είπε ότι θα απολύσει εκατοντάδες υπαλλήλους τις επόμενες εβδομάδες.

Η τιμή του Tron ( TRX ), του 18ου μεγαλύτερου συμβολαίου με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, υποχώρησε την Παρασκευή εν μέσω εντάσεων που προέκυψαν από την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Huobi καθώς η ευρύτερη αγορά κρύπτο παρέμεινε σταθερή.

Ο ιδρυτής του Tron, Justin Sun, συμμετέχει στο συμβουλευτικό συμβούλιο της Huobi. Το ανταλλακτήριο είπε την Παρασκευή ότι θα μειώσει τον αριθμό των εργαζομένων του κατά 20% και θα απαιτήσει από τους εργαζόμενους να λαμβάνουν τους μισθούς τους σε stablecoins. Έκλεισε επίσης εσωτερικά κανάλια επικοινωνίας του προσωπικού για να καταστείλει μια εξέγερση, σύμφωνα με αναφορές στο Twitter.

Το TRX υποχώρησε σχεδόν 8% τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με στοιχεία . Η τιμή είναι πάνω από ένα επίπεδο υποστήριξης των 5 λεπτών και αν πέσει κάτω από αυτό, τα τοκενς θα μπορούσαν να γλιστρήσουν έως και 3 σεντ, δείχνουν τα διαγράμματα τιμών. Τα εγγενή διακριτικά ανταλλαγής HT της Huobi έχουν χάσει έως και 11% τις τελευταίες 24 ώρες.

Το USDD που βασίζεται στο Tron stablecoin υποχώρησε 3 σεντς, χάνοντας ουσιαστικά την προβλεπόμενη δέσμευσή του με το δολάριο ΗΠΑ. Μια τέτοια ενέργεια τιμής προκάλεσε την πτώση της αξίας που κλειδώθηκε στις αποκεντρωμένες εφαρμογές που βασίζονται στο Tron κατά 2%, δείχνουν τα δεδομένα του DefiLlama .

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης που παρακολουθούσαν το TRX είδαν λιγότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια σε ρευστοποιήσεις στα ανταλλακτήρια, υποδηλώνοντας ότι οι πωλήσεις ήταν κυρίως spot. Το Spot αναφέρεται σε πραγματικά τοκενς, ενώ τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης είναι παράγωγα χρηματοοικονομικά μέσα που επιτρέπουν στους επενδυτές να στοιχηματίζουν στις τιμές των υποκείμενων τοκεν.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία ασφαλείας PeckShield σημείωσε στο Twitter ότι οι διευθύνσεις πορτοφολιών κρύπτο που συνδέονται με τον Sun μετακίνησαν πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια στο ανταλλακτήριο κρύπτο Binance.

Οι κινήσεις κεφαλαίων έγιναν εν μέσω εικασιών μεταξύ των χρηστών του Twitter σχετικά με τη συνολική υγεία του Huobi και την ασφάλεια των κεφαλαίων των πελατών. Τα δεδομένα από την ανάλυση blockchain Nansen έδειξαν ότι η Huobi είχε δει εκροές κεφαλαίων 60 εκατομμυρίων δολαρίων τις τελευταίες 24 ώρες.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/markets/2023/01/06/tron-price-sinks-8-usdd-depegs-amid-drama-at-justin-sun-related-huobi-crypto-exchange/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X