Η Huobi θα απολύσει περισσότερους από 300 υπαλλήλους εν μέσω της καταστροφής της με το PI network
Huobi

Η Huobi θα απολύσει περισσότερους από 300 υπαλλήλους εν μέσω της καταστροφής της με το PI network

Η Huobi Global μπορεί να περνάει από μια άλλη δυσάρεστη ενημέρωση και αυτή τη φορά, θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταγγελία συμβολαίου για περισσότερα από 300 άτομα, αναφέρει ο Collin Wu, ένας κινέζος δημοσιογράφος blockchain.

Ο Wu πήγε στον λογαριασμό του στο Twitter, με περισσότερους από 251.000 ακόλουθους, για να αποκαλύψει τη δεινή οικονομική κατάσταση της Huobi Global. Ο Wu δήλωσε ότι η έκθεσή του βασίζεται σε πολλαπλές συνεντεύξεις με εμπιστευμένους στο ανταλλακτήριο ψηφιακών νομισμάτων.

«Το ανταλλακτήριο Huobi του Justin Sun θα ακυρώσει όλα τα μπόνους στο τέλος του έτους και θα προετοιμαστεί να απολύσει την ομάδα των 1.200 ατόμων σε 600-800 άτομα και να μειώσει τους μισθούς των ανώτερων υπαλλήλων, σύμφωνα με αρκετούς γνώστες», ανέφερε το tweet.

Την ώρα του Τύπου, η  Huobi Global δεν έχει δώσει ακόμη δήλωση σχετικά με τις αξιώσεις, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν εικασίες ότι το ανταλλακτήριο εξακολουθεί να κλονίζεται από την ξαφνική έξοδό του από την Κίνα, μια περιοχή που έκανε το μεγαλύτερο μέρος των πελατών της. Από την έξοδο, το ανταλλακτήριο έχει πλημμυρίσει από ισχυρισμούς για απολύσεις πελατών, αλλά ένας εκπρόσωπος της εταιρείας τους έχει χαρακτηρίσει ως «αναληθή».

Οι οπαδοί της  ανταλλαγής  μπορεί να επιμείνουν στο tweet του Justin Sun τον Δεκέμβριο ότι η Huobi θα προσλάβει περισσότερο γυναικείο προσωπικό για να προωθήσει τη διαφορετικότητα στο χώρο εργασίας. Μόλις τον περασμένο μήνα, η Huobi ανακοίνωσε μια καμπάνια στο τέλος του έτους που θα έβλεπε τους χρήστες να κερδίζουν βραβεία σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ως ανταμοιβή αφοσίωσης αφού υποβλήθηκαν σε μαζική αλλαγή επωνυμίας και απόκτηση αδειών σε νέες δικαιοδοσίες.

Τις τελευταίες ημέρες, η ανταλλαγή ήταν στο μάτι της καταιγίδας μετά την «ψεύτικη» καταχώριση του Pi, του εγγενούς νομίσματος του Δικτύου Pi. Μια δήλωση του Δικτύου Pi επιβεβαίωσε ότι τα διακριτικά καταχωρήθηκαν “χωρίς συναίνεση”, με μια αυστηρή προειδοποίηση για τους εξορύκτες να μην αλληλεπιδρούν με τα διακριτικά.

«Είναι πραγματικά ντροπή για την Huobi να κάνει κάτι τέτοιο», είπε ένας χρήστης.

2022—Η χρονιά των μαζικών απολύσεων για τον κλάδο

Οι μαζικές απολύσεις στον κλάδο των εικονικών νομισμάτων ήταν ένα αρκετά σύνηθες φαινόμενο το 2022 που προκλήθηκε από την  εκτεταμένη bear market . Τον Μάιο, οι ρωγμές είχαν ήδη εμφανιστεί στους τοίχους, με ορισμένα ανταλλακτήρια να ανακοινώνουν μονοψήφιο ποσοστό απολύσεων μετά την ταχεία πτώση των τιμών των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Η απόλυση του ενός πέμπτου του εργατικού δυναμικού της Coinbase (NASDAQ:  COIN ) προκάλεσε ταρακούνημα σε ολόκληρο το οικοσύστημα, ενώ η επιβολή παγώματος προσλήψεων πρόσφερε μια γεύση για το τι θα επακολουθούσε. Όπως και η πτώση του ντόμινο, οι γίγαντες της βιομηχανίας όπως οι Crypto.com,  ByBit , Gemini και Kraken μείωσαν τη δύναμη του προσωπικού τους για να παραμείνουν στη ζωή.

Ενώ οι περισσότερες εταιρείες δυσκολεύονταν στον κλάδο, η Binance ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει επιθετικά το εργατικό της δυναμικό. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, Changpeng Zhao, δήλωσε ότι το ανταλλακτήριο του ήταν σε καλή οικονομική κατάσταση λόγω των συνετών πολιτικών της κατά τα υψηλά της τελευταίας ανοδικής πορείας. Ωστόσο, η ανταλλαγή φέρεται ότι βρέθηκε να  διοχετεύει τόκενς  για τη διάσωση του «ανεξάρτητου» Binance.US πέρυσι.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://coingeek.com/huobi-to-lay-off-over-300-employees-amid-its-debacle-with-pi-network-report/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X