Η εταιρεία πληρωμών κρύπτο Wyre ενδέχεται να κλείσει τις υπηρεσίες της τον Ιανουάριο
cryptocurrency

Η εταιρεία πληρωμών κρύπτο Wyre ενδέχεται να κλείσει τις υπηρεσίες της τον Ιανουάριο

  • Σύμφωνα με την Axios, η Wyre, μια εταιρεία πληρωμών κρυπτονομισμάτων, είναι πιθανό να κλείσει. 
  • Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Wyre έστειλε ένα email στους υπαλλήλους ενημερώνοντάς τους ότι η εταιρεία θα ρευστοποιήσει.
  • Ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο αναφέρει ότι η εταιρεία εξακολουθεί να λειτουργεί, αλλά μειώνει τις δραστηριότητές της για να προγραμματίσει το μέλλον.
  • Ωστόσο, ορισμένοι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν για την αιφνίδια απόφαση της εταιρείας για απολύσεις.
  • Η Wyre ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Bolt για μια πιθανή συμφωνία εξαγοράς 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Απρίλιο του 2022.

Καθώς η bear market συνεχίζει να χτυπά σκληρά, η Wyre, μια εταιρεία πληρωμών κρυπτονομισμάτων, ενδέχεται να σταματήσει τη λειτουργία της, εν μέσω απολύσεων προσωπικού, σύμφωνα με μια αναφορά από τον Axios . 

Άνθρωποι που γνωρίζουν την κατάσταση είπαν ότι ο διευθύνων σύμβουλος Ιωάννης Γιάνναρος ενημέρωσε το προσωπικό για την εξέλιξη. Όπως αποκαλύφθηκε, ο Διευθύνων Σύμβουλος έστειλε mail στους υπαλλήλους δηλώνοντας ότι η εταιρεία θα ρευστοποιήσει, με αποτέλεσμα να τερματίσει τις υπηρεσίες τους αυτόν τον μήνα. Σύμφωνα με αναφορές, ο Διευθύνων Σύμβουλος είπε σε άλλο email ότι η εταιρεία εξακολουθεί να λειτουργεί, αλλά περιορίζεται για να σχεδιάσει τι θα κάνει στη συνέχεια. 

Ορισμένα μέλη του προσωπικού, ωστόσο, διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση της εταιρείας να εξετάσει μια ξαφνική απόλυση. Ανέφεραν πώς η εταιρεία δεν πρόσφερε καμία αποζημίωση, υποδεικνύοντας ένα πιθανό σενάριο στο οποίο η Wyre θα μπορούσε να ρευστοποιηθεί. Ένας υπάλληλος πήγε στο LinkedIn για να επιβεβαιώσει την εξέλιξη.

Η Wyre απέτυχε να ολοκληρώσει μια συμφωνία που έσπασε ρεκόρ

Θυμηθείτε ότι η Wyre ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη δημοφιλή εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου Bolt στο αποκορύφωμα των αγώνων της για μια πιθανή συμφωνία εξαγοράς αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Απρίλιο του 2022. Οι αναφορές ανέφεραν ότι τα δύο μέρη ήλπιζαν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία μέχρι το τρίτο ή τέταρτο τρίμηνο του 2022 πριν την τελική κατάρρευση του σχεδίου τον Σεπτέμβριο . 

Πριν από την κατάρρευση της συμφωνίας, η εξαγορά προβλεπόταν να γίνει η μεγαλύτερη εξαγορά που περιλάμβανε μια εταιρεία κρυπτονομισμάτων. Εάν η συμφωνία είχε υλοποιηθεί, η Bolt θα είχε ενσωματώσει την τεχνολογία blockchain της Wyre στις υπηρεσίες της και η Wyre θα είχε λειτουργήσει ένα μέρος της Bolt αντί να υπάρχει ανεξάρτητα.

Παρά την ακύρωση της συμφωνίας, οι δυο τους συμφώνησαν να παραμείνουν επιχειρηματικοί εταίροι. Μέσω της Wyre, η Bolt λαμβάνει πλέον πληρωμές σε κρυπτονομίσματα σε ορισμένες επιλεγμένες αγορές. Η πρόσφατη εξέλιξη υπογραμμίζει μια δύσκολη περίοδο για τη σφαίρα των κρυπτονομισμάτων. 

Το 2022, ο κλάδος υπέστη μεγάλες αποτυχίες που σχεδόν τον κατέστρεψαν. Αξιοσημείωτες εταιρείες όπως η Celsius, η Voyager, η 3AC, η FTX και η Core Scientific χρεοκόπησαν. Επιπλέον, η κατάρρευση των FTX, LUNA και UST επέφερε ένα σημαντικό πλήγμα στις εταιρείες που βρίσκονταν στην ακτίνα έκρηξής τους.

Από την άλλη πλευρά

  • Παρά τις αναφορές ότι η Wyre ενδέχεται να κλείσει τις δραστηριότητές της, η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα τη στοίβα API της στην αλυσίδα BNB. Αυτό θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να αξιοποιήσουν μια διαδικασία ολοκλήρωσης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν έργα πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Καθώς οι χρεοκοπίες, το κλείσιμο εταιρειών και οι απολύσεις συγκλόνισαν το οικοσύστημα κρύπτο το 2022, ήταν ίσως ένας χρόνος για να ξεχάσουμε. Παρόλο που ορισμένοι αναλυτές ελπίζουν σε μια καλύτερη χρονιά για τον χώρο κρύπτο, οι αρνητικές επιπτώσεις του 2022 συνεχίστηκαν και το 2023.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://dailycoin.com/wyre-may-shut-down-services-in-january/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X