Η Binance κινείται προς απόκτηση του Νοτιοκορεατικού Crypto Exchange GOPAX
binance

Η Binance κινείται προς απόκτηση του Νοτιοκορεατικού Crypto Exchange GOPAX

  • Το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρύπτο Binance σχεδιάζει να αγοράσει μερίδιο 41% ​​στην GOPAX.
  • Μια πηγή είπε ότι η Binance σχεδίαζε να ολοκληρώσει την εξαγορά στα τέλη του περασμένου έτους. 
  • Το μερίδιο θα αγοραστεί από τον Lee Jun-haeng, διευθύνοντα σύμβουλο και μεγαλύτερο μέτοχο της Gopax. 
  • Η Binance έχει επενδύσει σε αρκετές εταιρείες κατά τη διάρκεια της τρέχουσας bear market.

Το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρύπτο Binance είναι ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του κορεατικού ανταλλακτηρίου κρύπτο GOPAX καθώς σκοπεύει να αγοράσει μερίδιο 41% ​​από την εταιρεία, σύμφωνα με αναφορά τοπικών ΜΜΕ.

Μέχρι στιγμής, το παγκόσμιο ανταλλακτήριο έχει ολοκληρώσει τη δέουσα επιμέλεια για την εξαγορά. Σύμφωνα με μια πηγή που γνωρίζει τη συμφωνία, η Binance αρχικά σκόπευε να ολοκληρώσει την αγορά στα τέλη του περασμένου έτους. Ωστόσο, η πηγή είπε ότι οι διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία έπρεπε να διαρκέσουν μέχρι το νέο έτος λόγω των συνεχιζόμενων συζητήσεων για την αξία του μεριδίου. 

Το μερίδιο θα αγοραστεί από τον Lee Jun-haeng, τον μεγαλύτερο μέτοχο της Gopax. Ο Jun-haeng είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του ανταλλακτηρίου και θα συνεχίσει να διατηρεί τη θέση για σταθερή διαχείριση.

Υπενθυμίζεται ότι το ανταλλακτήριο είχε ανακοινώσει την άμεση είσοδό του στην αγορά της Κορέας μέσω της θυγατρικής του.

Η Binance επιδιώκει να επενδύσει σε εταιρείες εν μέσω της Bear Market

Από τότε που το έπος FTX κατέκλυσε τον χώρο των κρύπτο, η Binance συνέχισε να σώζει προβληματικές εταιρείες. Τον Νοέμβριο, το ανταλλακτήριο δέσμευσε 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να βοηθήσει τα προβληματικά περιουσιακά στοιχεία εν μέσω της κρίσης. Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος Changpeng Zhao είπε ότι τα έργα θα προσανατολιστούν μόνο σε πρωτότυπα περιουσιακά στοιχεία και όχι σε δόλια. 

Αυτή η πρωτοβουλία έλαβε υποστήριξη από πολλές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των TRON, Huobi Global και Poloniex. Λίγο αργότερα, η Binance αγόρασε το Sakura Exchange Bitcoin (SEBC), τον εγγεγραμμένο στην Ιαπωνία πάροχο υπηρεσιών ανταλλαγής κρύπτο. Αν και η Binance απέτυχε να αποκαλύψει τους όρους της συναλλαγής, επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της να προσφέρει υπηρεσίες που ρυθμίζονται από την Ιαπωνία μέσω της SEBC.

Στις αρχές Νοεμβρίου, το ανταλλακτήριο υποστήριξε επίσης μια στρατηγική επένδυση στον κατασκευαστή πορτοφολιών υλικού NGRAVE. Συγκεκριμένα, η Binance σημείωσε ότι η επένδυσή της στον κατασκευαστή πορτοφολιών στοχεύει στην ενίσχυση της αυτοεπιμέλειας των κρυπτονομισμάτων.

Επιπλέον, ξεκίνησε μια επένδυση ιδιωτικής χρηματοδότησης για την GoPlus , μια εταιρεία υποδομής ασφάλειας. 

Από την άλλη πλευρά

  • Η Binance προσπάθησε επίσης να αποκτήσει FTX εν μέσω κρίσης. Η εταιρεία ανακοίνωσε αργότερα τον τερματισμό της συμφωνίας, επικαλούμενη τη δέουσα επιμέλεια.

Γιατί πρέπει να νοιάζεστε

Μια διαφωνία με την τοπική ρυθμιστική αρχή είχε ως αποτέλεσμα η Binance να κλείσει τη θυγατρική της εταιρεία στη Νότια Κορέα τον Δεκέμβριο του 2020. Η εξαγορά της GOPAX θα επιτρέψει στην Binance να εδραιώσει τη θέση της στην αγορά κρυπτονομισμάτων της Νότιας Κορέας.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://dailycoin.com/binance-moves-to-acquire-south-korean-crypto-exchange-gopax/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X