Η Argo blockchain αναστέλλει τις συναλλαγές στο NASDAQ
Argo

Η Argo blockchain αναστέλλει τις συναλλαγές στο NASDAQ

Η εταιρεία εξόρυξης έχει αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα λόγω της κλιμάκωσης του ενεργειακού κόστους και της πτώσης της τιμής του Bitcoin.

Η εταιρεία εξόρυξης Bitcoin Argo blockchain ανέστειλε τη διαπραγμάτευση των αμερικανικών μετοχών αποθετηρίου της (ADS) στο NASDAQ, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της 27ης Δεκεμβρίου. Η εταιρεία λέει ότι χρειάστηκε να αναστείλει τις συναλλαγές λόγω ανακοίνωσης που θα έρθει το πρωί της Τετάρτης και επειδή το Χρηματιστήριο του Λονδίνου είναι κλειστό την Τρίτη. Η Argo λέει ότι αναμένει ότι οι μετοχές θα ξαναρχίσουν τη διαπραγμάτευση του NASDAQ την Τετάρτη.

Η δήλωση έρχεται αφότου η εταιρεία μαστίστηκε με οικονομικά προβλήματα και αντιμετώπισε φήμες χρεοκοπίας λόγω της αύξησης του ενεργειακού κόστους και της πτώσης των τιμών του Bitcoin.

Στις 9 Δεκεμβρίου, η Argo μοιράστηκε κατά λάθος ένα έγγραφο σε έναν δημοσιογράφο που δήλωνε ψευδώς ότι κήρυξε πτώχευση. Σε απάντηση, το Χρηματιστήριο του Λονδίνου και ο Nasdaq ανέστειλαν τις διαπραγματεύσεις των μετοχών του. Η ομάδα απάντησε ζητώντας την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης των μετοχών της, καθώς στην πραγματικότητα δεν είχε κηρύξει πτώχευση.

Εκείνη την εποχή, η εταιρεία παραδέχτηκε ότι «κινδύνευε να έχει ανεπαρκή μετρητά για την υποστήριξη των συνεχιζόμενων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων εντός του επόμενου μήνα». Ωστόσο, δήλωσε ότι εξακολουθούσε να προσπαθεί να αποφύγει τη χρεοκοπία του Κεφαλαίου 11.

Στις 16 Δεκεμβρίου, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αντιμετώπιζε περαιτέρω αρνητική προσοχή από τον NASDAQ. Οι μετοχές της διαπραγματεύονταν κάτω από το $1 για 30 συνεχόμενες ημέρες. Εάν η εταιρεία δεν έκλεινε την τιμή της μετοχής της πάνω από το $1 εντός των επόμενων 180 ημερών, θα διαγραφόταν από το NASDAQ.

Αυτή η νέα αναστολή διαπραγμάτευσης στις 27 Δεκεμβρίου δεν ξεκίνησε από το χρηματιστήριο. Αντίθετα, η Argo ζήτησε οικειοθελώς να σταματήσει η διαπραγμάτευση των μετοχών της. Αναμένεται ανακοίνωση από την ομάδα στις 28 Δεκεμβρίου, πριν από το άνοιγμα του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου στις 8 π.μ. UTC.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/argo-blockchain-suspends-trading-on-nasdaq-due-to-upcoming-announcement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X