Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Bill Miller βλέπει νέες ευκαιρίες για το Bitcoin εν μέσω sell-off
bitcoin

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Bill Miller βλέπει νέες ευκαιρίες για το Bitcoin εν μέσω sell-off

Ο Μίλερ εξεπλάγη όταν είδε το Bitcoin να μην μείωσε το μισό της τρέχουσας τιμής του μετά την κατάρρευση του FTX. 

Ο θρυλικός επενδυτής Bill Miller συνεχίζει να είναι ανοδικός για το Bitcoin παρά το γεγονός ότι το περιουσιακό στοιχείο κρύπτο επλήγη από ένα βάναυσο sell-off φέτος.

Ο επενδυτικός κολοσσός της Βαλτιμόρης αναδείχτηκε ξεπερνώντας τον S&P 500 ετησίως από το 1991 έως το 2005. Στη συνέχεια διετέλεσε πρόεδρος και επικεφαλής επενδύσεων της Miller Value Partners, η οποία είχε υπό διαχείριση 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια ενεργητικού στα τέλη Αυγούστου 2022.

Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή του, το Bitcoin παραμένει ένα από τα στοιχήματά του.

  • Σε συνέντευξή του στο Barron’s, ο 72χρονος δισεκατομμυριούχος επανέλαβε την αισιόδοξη στάση του και είπε ότι το Bitcoin παραμένει ένα από τα κορυφαία προσωπικά του στοιχεία.
  • Ο Μίλερ βλέπει το κρυπτονόμισμα ως ένα πιθανό κατάστημα αξίας, όπως ο ψηφιακός χρυσός, αλλά διευκρίνισε ότι άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία δεν τον ενθουσιάζουν και μπορούν «να συγκεντρωθούν στην κατηγορία της επιχειρηματικής κερδοσκοπίας».

«Οι περισσότεροι από αυτούς, όπως και οι περισσότερες επενδύσεις επιχειρηματικού κινδύνου, θα αποτύχουν. Αλλά ποτέ δεν άκουσα ένα καλό επιχείρημα ότι δεν πρέπει να βάζετε τουλάχιστον το 1% της καθαρής σας αξίας στο Bitcoin. Ο καθένας έχει την πολυτέλεια να χάσει 1%».

  • Η χρεοκοπία της FTX προκάλεσε σοβαρή αναστάτωση στην αγορά και αποδείχθηκε καταλυτικός παράγοντας για τον χειμώνα των κρύπτο.
  • Ο Μίλερ, είπε ότι εκπλήσσεται που το Bitcoin «δεν βρίσκεται στο ήμισυ της τρέχουσας τιμής του» δεδομένης της έκρηξης υψηλού προφίλ. Θεωρεί ότι η τιμή του περιουσιακού στοιχείου που κυμαίνεται κοντά στα $17.000 είναι «αξιοσημείωτη», δεδομένου ότι πολλοί παίκτες έχουν «φύγει» από τη σκηνή για να ανακάμψουν από τις απώλειες.
  • Ο διαχειριστής του αμοιβαίου κεφαλαίου προέβλεψε περαιτέρω ότι το εμβληματικό κρύπτο περιουσιακό στοιχείο πιθανότατα θα είχε καλύτερη απόδοση όταν η Federal Reserve επιβραδύνει τη νομισματική της πολιτική.
  • Το Bitcoin σημείωσε τεράστια νίκη φέτος και ο βετεράνος αναλυτής κρύπτο Nicholas Merten προβλέπει περισσότερο πόνο στο μέλλον.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cryptopotato.com/billionaire-investor-bill-miller-sees-fresh-opportunities-for-bitcoin-amid-sell-off/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X