Το Twitter προσθέτει Crypto, Stock Prices στα αποτελέσματα αναζήτησης
cryptocurrency

Το Twitter προσθέτει Crypto, Stock Prices στα αποτελέσματα αναζήτησης

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είπε ότι θα βελτιώσει την εμπειρία χρήστη και θα προσθέσει περισσότερα tickers τις επόμενες εβδομάδες.

Η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων Twitter έχει ενσωματώσει τις τιμές κρυπτονομισμάτων στα αποτελέσματα αναζήτησης χρησιμοποιώντας μια προσθήκη από την πλατφόρμα TradingView.

Η ενοποίηση επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν κρύπτο ή μετοχές στη γραμμή αναζήτησης για να δημιουργήσουν την τρέχουσα αξία και ένα γράφημα τιμών. Το αποτέλεσμα περιλαμβάνει επίσης έναν σύνδεσμο προς την εφαρμογή συναλλαγών Robinhood.

Ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχε αρκετούς δεσμούς με τη βιομηχανία κρύπτο τα τελευταία χρόνια, προσθέτοντας ένα χαρακτηριστικό φιλοδωρήματος τον Σεπτέμβριο του 2021 , ενώ η εταιρεία βρισκόταν υπό τη διαχείριση του Jack Dorsey. Έκτοτε, η εταιρεία έχει εξαγοραστεί από τον Elon Musk, ο οποίος πρωτοστάτησε στα σχέδια να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια του ισολογισμού της κατασκευάστριας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla σε bitcoin, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου έχει πλέον πουληθεί .

“Τις επόμενες εβδομάδες, θα βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη και θα επεκτείνουμε την κάλυψη των συμβόλων”, ανέφερε η εταιρεία σε tweet .

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2022/12/22/twitter-adds-crypto-stock-prices-in-search-results/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X