Ο ιδρυτής του Waves Blockchain ζητά από τα ανταλλακτήρια να διαγράψουν το WAVES Token
cryptocurrency Stablecoin

Ο ιδρυτής του Waves Blockchain ζητά από τα ανταλλακτήρια να διαγράψουν το WAVES Token

Οι αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με το USDN stablecoin οδήγησαν το διακριτικό WAVES σε πτώση 40% τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο Sasha Ivanov, ο ιδρυτής της αποκεντρωμένης αλυσίδας blockchain Waves, ζήτησε από τα ανταλλακτήρια κρύπτο να απενεργοποιήσουν τις αγορές μελλοντικής εκπλήρωσης που συνδέονται με το εγγενές διακριτικό WAVES της Waves.

«Η Waves δεν χρειάζεται waves futures markets». έγραψε ο Ιβάνοφ στο Twitter . “Αποτελούν πρόσφορο έδαφος για FUD και κερδίζουν χρήματα από short θέσεις, κερδοφόρα εξαιτίας αυτού. Παρακαλώ όλα τα centralized ανταλλακτήρια να απενεργοποιήσουν τις αγορές μελλοντικής εκπλήρωσης του Waves.”

Το διακριτικό WAVES ( WAVES ) έχει υποχωρήσει περισσότερο από 40% τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Είναι χαμηλότερο κατά 4,5% το πρωί της Τετάρτης σε 1,51 $ και τώρα με πτώση σχεδόν 98% από το υψηλό όλων των εποχών που σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2022.

Η πτώση του νομίσματος έχει αποδοθεί στην αστάθεια του USDN, ενός αλγοριθμικού stablecoin που έχει σχεδιαστεί για να συνδέεται 1:1 με το δολάριο ΗΠΑ. Το stablecoin υποστηρίζεται από το διακριτικό WAVES και έχει αποσυνδεθεί σε πολλές περιπτώσεις φέτος.

Την Τρίτη αυτής της εβδομάδας, ο Ivanov είπε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο stablecoin αποκαλύπτοντας ένα σχέδιο σταθεροποίησης του USDN, το οποίο αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται σε μόλις 49 σεντς ΗΠΑ.

Αυτό το πιο πρόσφατο depeg ήρθε μετά από μια “επενδυτική προειδοποίηση” από το Digital Asset Exchange Association της Νότιας Κορέας, η οποία περιλαμβάνει τα Bithumb, Upbit, Coinone, Korbit και Gopax.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2022/12/21/waves-blockchain-founder-asks-exchanges-to-delist-waves-token-derivative-trading/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X