Ο δικηγόρος XRP ισχυρίζεται ότι η γενική προσέγγιση της SEC είναι να σκοτώσει τα κρυπτό
ripple SEC

Ο δικηγόρος XRP ισχυρίζεται ότι η γενική προσέγγιση της SEC είναι να σκοτώσει τα κρυπτό

Ο δικηγόρος του XRP Holders ισχυρίστηκε ότι η SEC υποβάλλει υποθέσεις εναντίον εταιρειών κύυπτο καθώς θέλει να σκοτώσει την αγορά.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) φέρεται να πιέζει τα όριά της προκειμένου να ενισχύσει τη δικαιοδοσία της στη βιομηχανία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Ωστόσο, ο δικηγόρος του XRP Holders ισχυρίστηκε ότι η SEC υποβάλλει υποθέσεις εναντίον εταιρειών κύυπτο καθώς θέλει να σκοτώσει την αγορά.

Ο δικηγόρος του XRP επικρίνει την προσέγγιση των παρατηρητών

Ο Gabriel Shapiro, Γενικός Σύμβουλος στα Delphi Labs ανέφερε ότι η SEC επεκτείνει επιθετικά την έννοια της «απομάκρυνσης» στην αγωγή κατά της LBRY . Προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις διανομές των διακριτικών LBC ως πωλήσεις.

Πρόσθεσε ότι η SEC εξισώνει τα προκύπτοντα οφέλη της διανομής με τα κέρδη που παράγονται στην τρέχουσα τιμή spot LBC.

Ο John Deaton, ο Amicus Curiae στην αγωγή XRP ή ο δικηγόρος των κατόχων XRP επέκριναν την SEC για την προσέγγισή της προς την αγορά κύυπτο. Τόνισε τους ισχυρισμούς της επιτροπής στην ένστασή της ότι όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις εταιρείες κύυπτο τέθηκαν σε λειτουργία.

Η SEC προβάλλει απότομες αξιώσεις

Ο Deaton πρόσθεσε ότι μετά από αυτούς τους ισχυρισμούς η SEC προκαλεί απογοήτευση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο XRP, υπό τον Liu, προορίζεται να αντισταθμιστεί από τα νόμιμα επιχειρηματικά έξοδα. Ωστόσο, ο φύλακας δεσμεύτηκε ότι όλα όσα έθεσε το LBRY τέθηκαν σε λειτουργία.

Ο δικηγόρος XRP είναι καταχρηστικός στην υπόθεση μη απάτης κατά της LBRY. Το ανέφερε αυτό αντανακλώντας άμεσα την προσέγγιση της SEC για την κρυπτογράφηση που είναι να τα σκοτώσει. Ο Deaton ανέφερε τη συνοπτική απόφαση SEC vs KiK, η επιτροπή δεν μπόρεσε να βρει απογοήτευση.

Πρόσθεσε ότι αυτό είναι ένα επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει η SEC στην αγορά κύυπτο γενικά.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://coingape.com/xrp-lawsuit-news-lawyer-claims-sec-approach-is-to-kill-crypto/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X