Η Binance συμμετέχει στο Ψηφιακό Εμπορικό Επιμελητήριο των Ηνωμένων Πολιτειών Crypto Lobbying Group
binance

Η Binance συμμετέχει στο Ψηφιακό Εμπορικό Επιμελητήριο των Ηνωμένων Πολιτειών Crypto Lobbying Group

Η Binance εντείνει τις ρυθμιστικές της προσπάθειες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο ανά όγκο συναλλαγών ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στο Chamber of Digital Commerce, μια αμερικανική lobbying group, για να «βοηθήσει στη θέσπιση πολιτικών που ωφελούν και προστατεύουν τους χρήστες».

Προσχωρώντας στην Εκτελεστική Επιτροπή του ομίλου, η Binance είπε ότι θα εργαστεί για να «εκπαιδεύσει, να υποστηρίξει και να παρουσιάσει λύσεις» για να βοηθήσει στη διαμόρφωση της ρύθμισης των κρυπτονομισμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Επιμελητήριο Ψηφιακού Εμπορίου ισχυρίζεται ότι είναι ο μεγαλύτερος τέτοιος σύνδεσμος στον κόσμο και δεσμεύει κυβερνητικούς αξιωματούχους στη χρήση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και τεχνολογιών που βασίζονται σε blockchain.

Η αμερικανική οντότητα της Binance, Binance.US, εντάχθηκε στον όμιλο πέρυσι. Άλλα εξέχοντα μέλη περιλαμβάνουν παραδοσιακές χρηματοοικονομικές εταιρείες όπως η Citi, η Visa και η MasterCard, μαζί με παίκτες της βιομηχανίας κρύπτο όπως οι Dapper Labs, Ripple και Circle.

«Ως οργανισμός στο επίκεντρο της ταχείας ανάπτυξης του κλάδου και του περίπλοκου ρυθμιστικού περιβάλλοντος, η συνεργασία με τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, ρυθμιστικούς φορείς και βιομηχανικούς ομίλους όπως το Επιμελητήριο είναι επιτακτική ανάγκη για την Binance», δήλωσε η Αντιπρόεδρος Δημοσίων Υποθέσεων της εταιρείας Joanne Kubba σε δήλωση.  

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://decrypt.co/117661/binance-joins-us-crypto-lobbying-group-chamber-of-digital-commerce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X