Το Binance Simple Earn γιορτάζει την εποχή της προσφοράς με 7,88% APR στο προϊόν BNB Locked & περισσότερες ανταμοιβές
binance

Το Binance Simple Earn γιορτάζει την εποχή της προσφοράς με 7,88% APR στο προϊόν BNB Locked & περισσότερες ανταμοιβές

Συνάδελφοι Binancians,


Για να γιορτάσουμε την εποχή της προσφοράς και να διαδώσουμε την εορταστική διάθεση, η Binance Simple Earn είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει μια περιορισμένου χρόνου προσφορά ενός 14ήμερου προϊόντος BNB Locked 7,88% APR, καθώς και ένα δώρο για όλους τους χρήστες!


Όλοι οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν 7,88% APR για το BNB Locked Product για 14 ημέρες, διαθέσιμο για εγγραφή κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης. Επιπλέον, όλοι οι χρήστες που μοιράζονται την προωθητική ενέργεια στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν ένα κουπόνι δοκιμαστικού κεφαλαίου BUSD Locked ή ένα αποκλειστικό πορτοφόλι Binance x Ledger Hardware!


Προώθηση 1: Εγγραφείτε σε ένα προϊόν 14 ημερών BNB Locked για να απολαύσετε 7,88% APR [Περιορισμένη προσφορά]
Περίοδος προσφοράς: 2022-12-20 00:00 (UTC) έως 2022-12-31 23:59 (UTC)

Κάνε την εγγραφή σου στην Binance από ΕΔΩ και πάρε το πρώτο σου Bonus 50$+

Παρακαλώ σημειώστε:


Όλοι οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο κλειδωμένο προϊόν που αναφέρεται παραπάνω κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης.
Το Binance Simple Earn θα επιστρέψει ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία/ψηφιακά νομίσματα στα Spot Wallets των χρηστών στο τέλος της συμφωνημένης περιόδου συνδρομής. Η αξία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων/ψηφιακών νομισμάτων παρουσιάζει διακυμάνσεις και υπόκειται σε αλλαγές.


Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να εξαργυρώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία εκ των προτέρων. Μετά την επιλογή της πρόωρης εξαργύρωσης, τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία θα επιστρέφονται στο πορτοφόλι Spot και τυχόν διανεμόμενες ανταμοιβές θα αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο κεφάλαιο. Μπορεί να χρειαστούν 48-72 ώρες για την παραλαβή των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.
Η αυτόματη εγγραφή δεν θα είναι διαθέσιμη για αυτό το προϊόν.


Προώθηση 2: Διαδώστε το μήνυμα και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια ειδική ανταμοιβή
Περίοδος προώθησης: 2022-12-20 00:00 (UTC) έως 2022-12-28 23:59 (UTC)


Όλοι οι χρήστες που θα ολοκληρώσουν τις ακόλουθες εργασίες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια 2:
Μοιραστείτε τον σύνδεσμο της ανακοίνωσης σε έναν δημόσιο λογαριασμό στο Facebook ή στο Twitter, κάνοντας tag τρεις φίλους, μαζί με το hashtag #BinanceSimpleEarn.
Συμπληρώστε αυτή τη φόρμα έρευνας της Binance για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας. Αυτή η φόρμα θα αρχίσει να δέχεται υποβολές στις 2022-12-20 00:00 (UTC).


Οι πρώτοι 500 επιλέξιμοι χρήστες που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τις παραπάνω εργασίες κατά τη διάρκεια της περιόδου προώθησης θα δικαιούνται να λάβουν κουπόνια δοκιμαστικών κεφαλαίων BUSD Locked με βάση την παρακάτω δομή ανταμοιβής. Επιπλέον, το Binance Simple Earn θα επιλέξει πέντε επιλέξιμους χρήστες με βάση τους κανόνες επιλογής βραβείων με βάση την τιμή κατακερματισμού της αλυσίδας BNB Beacon για να λάβει ο καθένας από ένα αποκλειστικό πορτοφόλι υλικού Binance x Ledger.

Κάνε την εγγραφή σου στην Binance από ΕΔΩ και πάρε το πρώτο σου Bonus 50$+

Παρακαλώ σημειώστε:


Κάθε επιλέξιμος χρήστης δικαιούται μόνο μία ανταμοιβή από την Προσφορά 2.


Τα κλειδωμένα κουπόνια Δοκιμαστικού Ταμείου θα διανεμηθούν στους νικητές έως τις 2023-01-13 06:00 (UTC) και θα ειδοποιήσουμε τους νικητές μέσω email και ειδοποιήσεων εφαρμογής.


Θα επικοινωνήσουμε με τους πέντε νικητές του Binance x Ledger Hardware Wallet έως τις 2023-01-13 06:00 (UTC) μέσω email για να κανονίσουμε την παράδοση των ανταμοιβών. Σε περίπτωση που τα πορτοφόλια υλικού δεν είναι διαθέσιμα για παράδοση ή αν οι νικητές βρίσκονται σε χώρες/περιοχές που δεν υποστηρίζονται από την πολιτική παράδοσης της Ledger, οι νικητές θα λάβουν από ένα κουπόνι κουπονιού 100 BUSD ο καθένας.


Οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν και να εξαργυρώσουν τις ανταμοιβές των κουπονιών τους μέσω της διαδρομής Λογαριασμός > Κέντρο ανταμοιβών. Μετά τη διανομή, οι νικητές θα έχουν 14 ημέρες για να εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους.


Μια θέση κλειδωμένου προϊόντος BUSD θα δημιουργηθεί για τους επιλέξιμους χρήστες μόλις εξαργυρωθεί το κουπόνι του κλειδωμένου δοκιμαστικού ταμείου, και αυτό δίνει στους χρήστες το δικαίωμα για καθημερινές ανταμοιβές, οι οποίες θα διανεμηθούν στα Spot Wallets τους.
Με τη λήξη της θέσης κλειδωμένου προϊόντος που δημιουργείται με το BUSD Locked Trial Fund, το κύριο ποσό του Ταμείου θα μεταφερθεί στα Spot Wallets των χρηστών.

Κάνε την εγγραφή σου στην Binance από ΕΔΩ και πάρε το πρώτο σου Bonus 50$+

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.binance.com/en/support/announcement/binance-simple-earn-celebrates-the-season-of-giving-with-7-88-apr-on-bnb-locked-product-more-rewards-1599ec1a39cd4ead8df2b53b2a7a9af0?ref=AZTKZ9XS&utm_source=BinanceTwitter&utm_medium=GlobalSocial&utm_campaign=GlobalSocial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X