Πώς να παραγγείλω και να ενεργοποιήσω την κάρτα Binance
binance

Πώς να παραγγείλω και να ενεργοποιήσω την κάρτα Binance

Η Binance Card σας επιτρέπει να μετατρέπετε και να ξοδεύετε κρυπτονομίσματα σε περισσότερους από 60 εκατομμύρια online και offline εμπόρους παγκοσμίως. Μεταφέρετε κρυπτονομίσματα από το Spot Wallet σας στο Funding Wallet σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Ξοδέψτε τα κρυπτονόματά σας οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Κάνε την εγγραφή σου στην Binance από ΕΔΩ και πάρε το πρώτο σου Bonus 50$+


1. Ποιες χώρες είναι επιλέξιμες για μια Binance Card;


Η Binance Card είναι διαθέσιμη σε χρήστες της Binance που ζουν στις ακόλουθες χώρες:
Αρούμπα, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κουρασάο, Κυπριακή Δημοκρατία, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γερμανία, Ελλάδα, Γουαδελούπη, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκα, Μαγιότ, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρεϋνιόν, Ρουμανία, Άγιος Μαρτίνος, Άγιος Μαρτίνος, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία και Σουηδία.


2. Ζω στην Ευρώπη. Πώς μπορώ να παραγγείλω μια κάρτα Binance;


Οι υφιστάμενοι χρήστες της Binance στις επιλέξιμες χώρες μπορούν να υποβάλουν αίτηση ή να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για μια Binance Card μέσω:


Επισκεπτόμενοι απευθείας τον ιστότοπο της Binance Visa Card,
Περνώντας πάνω από το [Finance] και κάνοντας κλικ στο [Binance Visa Card] από την επάνω μπάρα πλοήγησης;

Επιλέγοντας [Κάρτα] στο υποσέλιδο του Binance.com.

Για να παραγγείλετε μια κάρτα Binance, πρέπει να ολοκληρώσετε την επαλήθευση ταυτότητας και να ζείτε σε μια περιοχή όπου η κάρτα Binance είναι διαθέσιμη. Ανατρέξτε στον κατάλογο των διαθέσιμων χωρών παραπάνω.
Διαδικασία αίτησης
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο [Get Started] στη σελίδα [Binance Card].

Θα μεταφερθείτε στη σελίδα [Παραγγελία κάρτας Binance]. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε πώς θα εμφανίζεται το όνομά σας στην κάρτα. Μόλις επιβεβαιώσετε, κάντε κλικ στο [Επόμενο].

Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα PIN για τη φυσική σας κάρτα. Το PIN απαιτείται για αναλήψεις από ΑΤΜ και μεγάλες συναλλαγές σε φυσικά καταστήματα.
Παρακαλούμε ακολουθήστε αυτές τις απαιτήσεις ασφαλείας κατά τη δημιουργία ενός PIN:
Μην χρησιμοποιείτε 4 διαδοχικούς αριθμούς, π.χ. 1234 ή 9876.
Μην χρησιμοποιείτε 4 πανομοιότυπους αριθμούς, π.χ. 5555

Κάνε την εγγραφή σου στην Binance από ΕΔΩ και πάρε το πρώτο σου Bonus 50$+

Εάν παραλείψετε αυτό το βήμα, θα ρυθμίσουμε αυτόματα τον κωδικό PIN για εσάς. Μπορείτε να τον αλλάξετε αργότερα στο ΑΤΜ.
Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε τη διεύθυνση παράδοσης της κάρτας σας. Έχουμε προσυμπληρώσει τη διεύθυνση με αυτή που έχετε καταχωρίσει στο Binance.com. Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά και προσθέστε τυχόν πληροφορίες που λείπουν, εάν χρειάζεται.

Εάν η εμφανιζόμενη διεύθυνση αποστολής είναι λανθασμένη, μπορείτε να τροποποιήσετε τη διεύθυνσή σας εδώ.
Θα χρειαστεί να προσκομίσετε έναν πρόσφατο λογαριασμό κοινής ωφέλειας με το όνομά σας και τη νέα σας διεύθυνση για να ενημερώσουμε τα στοιχεία σας. Μετά την υποβολή, περιμένετε υπομονετικά και θα λάβετε ειδοποίηση μέσω email ή SMS. Αφού ενημερωθεί η διεύθυνση, παρακαλούμε προσπαθήστε να παραγγείλετε ξανά μια κάρτα Binance.


Μόλις επιβεβαιωθούν τα στοιχεία σας, παρακαλούμε συμφωνήστε με τους Όρους χρήσης, την Πολιτική απορρήτου, τη Συμφωνία κατόχου κάρτας και τη συγκατάθεση KYC. Κάντε κλικ στο [Παραγγελία] για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
Μετά την επιτυχή εγγραφή, η εικονική σας κάρτα Binance Card θα εκδοθεί άμεσα και θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι να ενεργοποιηθεί η φυσική σας κάρτα.


3. Είμαι Ουκρανός πρόσφυγας στην Ευρώπη. Πώς μπορώ να παραγγείλω μια κάρτα Binance;
Η Binance Refugee Crypto Card είναι διαθέσιμη στους Ουκρανούς χρήστες της Binance, οι οποίοι έχουν εκτοπιστεί προσωρινά στις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία και Σουηδία.


Παρακαλούμε ακολουθήστε τις λεπτομερείς οδηγίες σε αυτό το άρθρο σχετικά με τον τρόπο παραγγελίας και χρήσης της Binance Refugee Card.


4. Πώς μπορώ να ενημερώσω μια λανθασμένη διεύθυνση αποστολής;
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας της Κάρτας, θα δείτε τη διεύθυνση αποστολής και τη διεύθυνση χρέωσης της Κάρτας Binance σας. Θα δείτε ένα κουμπί [Επεξεργασία] πάνω από τη διεύθυνση.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι η διεύθυνση που δώσατε είναι σωστή. Θα χρειαστεί να προσκομίσετε αποδεικτικό διεύθυνσης, όπως έναν πρόσφατο λογαριασμό κοινής ωφέλειας με το όνομά σας και τη νέα διεύθυνση, για να ενημερώσετε το αρχείο του λογαριασμού. Ενδέχεται να απαιτήσουμε πρόσθετα έγγραφα από εσάς εάν η διεύθυνσή σας δεν είναι προσβάσιμη μέσω δημόσιων αρχείων.


5 . Πώς μπορώ να ενημερώσω τον αριθμό τηλεφώνου και το email μου που συνδέονται με την κάρτα;

Κάνε την εγγραφή σου στην Binance από ΕΔΩ και πάρε το πρώτο σου Bonus 50$+


Εάν έχετε ενημερώσει πρόσφατα τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο λογαριασμό σας στην Binance, παρακαλούμε ελέγξτε επίσης ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας (αριθμός τηλεφώνου και email) που συνδέονται με την Κάρτα Binance είναι σωστά.
Μεταβείτε στο [Card Dashboard] – [Profile].

Εάν ο αριθμός τηλεφώνου ή το email σας διαφέρει από τον λογαριασμό σας στην Binance, κάντε κλικ στο [Συγχρονισμός] για να ενημερώσετε τα στοιχεία της κάρτας Binance.

Τα στοιχεία επικοινωνίας σας συγχρονίζονται με την κάρτα Binance με επιτυχία.


6. Γιατί απέτυχε η παραγγελία μου με την Binance Card;

Κάνε την εγγραφή σου στην Binance από ΕΔΩ και πάρε το πρώτο σου Bonus 50$+


Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να αποτύχει η παραγγελία σας με την Binance Card. Παρακαλούμε ανατρέξτε στον ακριβή λόγο που αναφέρεται στο email που σας στείλαμε. Εάν προκύψουν έξοδα κατά τη διαδικασία παραγγελίας της κάρτας, θα σας επιστρέψουμε τα έξοδα.


7. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λάβω την κάρτα Binance Card μου;


Η εικονική σας κάρτα Binance Card θα εκδοθεί μετά από μια επιτυχή παραγγελία, που σημαίνει ότι έχετε ολοκληρώσει την επαλήθευση ταυτότητας και η παραγγελία της κάρτας διεκπεραιώθηκε σωστά.
Εργαζόμαστε σκληρά για να παραδώσουμε τη φυσική σας κάρτα Binance στη διεύθυνσή σας το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε να περιμένετε υπομονετικά για την παράδοσή της, καθώς ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση λόγω υψηλών απαιτήσεων. Ανάλογα με τη χώρα διαμονής σας, συνήθως η παράδοση της κάρτας διαρκεί έως και 45 ημέρες.
Εν τω μεταξύ, μπορείτε να προσθέσετε την εικονική σας κάρτα Binance στο πορτοφόλι σας Google Pay και Samsung Pay για να πληρώνετε οπουδήποτε γίνονται δεκτές οι υπηρεσίες Google Pay και Samsung Pay.


8. Πώς μπορώ να παραγγείλω εκ νέου μια νέα κάρτα Binance;


Εάν χάσετε την κάρτα Binance ή δεν μπορείτε να παραλάβετε την κάρτα Binance μετά από 45 ημέρες, μπορείτε να την παραγγείλετε εκ νέου από το [Card Dashboard].


9. Πότε μπορώ να ενεργοποιήσω τη φυσική μου κάρτα Binance;


Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη φυσική σας κάρτα Binance στο Card Dashboard. Θα είναι γκριζαρισμένη και δεν είναι προσβάσιμη μέχρι η κατάσταση της κάρτας να μεταβεί από “Pending” (Εκκρεμεί) σε “Shipped” (Αποστολή). Μόλις η κατάσταση επισημανθεί ως “Αποστολή”, μπορείτε να κάνετε κλικ για να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας. Για λόγους ασφαλείας, σας συνιστούμε να ενεργοποιήσετε τη φυσική σας κάρτα Binance αμέσως μετά την παραλαβή της.


10. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την εικονική μου κάρτα Binance;


Η εικονική σας κάρτα Binance Card θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μετά την επιτυχή παραγγελία. Μπορείτε να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε αμέσως.


11. Πώς ενεργοποιώ τη φυσική μου κάρτα Binance;

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη φυσική σας κάρτα Binance από τον πίνακα ελέγχου της κάρτας. Για να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Binance και μεταβείτε στο [Card Dashboard]. Κάντε κλικ στην επιλογή [Ενεργοποίηση] για να ξεκινήσετε.
Αρχικά, εισαγάγετε τα τέσσερα τελευταία ψηφία της φυσικής σας κάρτας Binance. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το CVV στο πίσω μέρος της φυσικής σας κάρτας Binance. Μόλις επαληθεύσουμε τα στοιχεία που καταχωρήσατε, η φυσική σας κάρτα Binance θα ενεργοποιηθεί. Θα εμφανιστεί ο τετραψήφιος κωδικός PIN σας, θα χρειαστείτε αυτόν τον PIN για ΑΤΜ και μεγάλες αγορές. Παρακαλείστε να αποθηκεύσετε το PIN σας με ασφάλεια και να μην το μοιραστείτε με κανέναν.

Κάνε την εγγραφή σου στην Binance από ΕΔΩ και πάρε το πρώτο σου Bonus 50$+


12. Πώς μπορώ να παραγγείλω μια κάρτα αντικατάστασης;


Εάν ακυρώσατε ή δηλώσατε την απώλεια της φυσικής σας κάρτας Binance, μπορείτε να παραγγείλετε μια κάρτα αντικατάστασης Binance από τον πίνακα ελέγχου καρτών. Σημειώστε ότι πρέπει να πληρώσετε τέλος αντικατάστασης ύψους 25 ευρώ, εκτός από την περίπτωση που περιγράφεται παρακάτω.
Σημειώστε ότι προς το παρόν δεν υποστηρίζουμε αντικατάσταση για την κάρτα Binance Refugee Card.
Για να παραγγείλετε, κάντε κλικ στο [Παραγγελία νέας κάρτας] και επαληθεύστε τη διεύθυνση αποστολής σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής για το τέλος αντικατάστασης των 25 ευρώ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το fiat ή το κρυπτονόμισμα από το Spot και το Fiat Wallet σας. Εάν επιλέξετε να πληρώσετε σε κρυπτονόμισμα, το σύστημα θα το μετατρέψει αυτόματα σε ευρώ με βάση την ισοτιμία μετατροπής σε πραγματικό χρόνο. Λάβετε υπόψη ότι η ισοτιμία μετατροπής ισχύει μόνο για 1 λεπτό. Εάν δεν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας εντός αυτού του χρονικού πλαισίου, η ισοτιμία μετατροπής θα ανανεωθεί.


13. Πού μπορώ να δω την ακυρωμένη κάρτα Binance Card μου;


Μεταβείτε στον [Ταμπλό της κάρτας σας]. Κάντε κλικ στο [Διαχείριση της κάρτας μου] – [Οι κάρτες μου].

Κάνε την εγγραφή σου στην Binance από ΕΔΩ και πάρε το πρώτο σου Bonus 50$+

Μπορείτε να δείτε όλες τις κάρτες Binance σας εδώ.

14. Τι πρέπει να κάνω αν η κάρτα μου δεν έχει φτάσει μετά την παραγγελία μου;


Εάν η κατάσταση της κάρτας Binance Card σας δείχνει ότι η κάρτα έχει αποσταλεί, αλλά δεν την έχετε παραλάβει μετά από 45 ημέρες από την παραγγελία της κάρτας, η κάρτα σας ενδέχεται να έχει χαθεί κατά τη διαδικασία παράδοσης. Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να παραγγείλετε εκ νέου την κάρτα.
Για να παραγγείλετε εκ νέου, μεταβείτε στο [Η κάρτα μου] και θα δείτε αυτό το μήνυμα “Εάν δεν έχετε παραλάβει την κάρτα σας, παρακαλούμε παραγγείλετε εκ νέου εδώ”. Κάντε κλικ στο [Παραγγελία νέας κάρτας]. Η επαναπαραγγελία θα είναι δωρεάν σε αυτή την περίπτωση.

Η ομάδα μας θα αποστείλει τη νέα σας κάρτα μετά την παραλαβή του αιτήματός σας. Η παράδοση της κάρτας μπορεί να διαρκέσει έως και 45 ημέρες, ανάλογα με τη χώρα/περιοχή σας.

Κάνε την εγγραφή σου στην Binance από ΕΔΩ και πάρε το πρώτο σου Bonus 50$+

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.binance.com/en/support/faq/how-to-order-and-activate-my-binance-card-ed89f6797ae943ad87841e58591eb229

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X