Η Binance.US Συμφωνεί να αγοράσει περιουσιακά στοιχεία της Voyager για 1,02 δισεκατομμύρια δολάρια
binance

Η Binance.US Συμφωνεί να αγοράσει περιουσιακά στοιχεία της Voyager για 1,02 δισεκατομμύρια δολάρια

Η Voyager Digital, ο χρεοκοπημένος δανειστής κρυπτονομισμάτων, δήλωσε ότι η Binance.US συμφώνησε να αγοράσει τα περιουσιακά της στοιχεία για 1,022 δισεκατομμύρια δολάρια, ανακοίνωσε η εταιρεία τη Δευτέρα.

Η προσφορά αντιπροσωπεύει την εύλογη αγοραία αξία του χαρτοφυλακίου κρυπτονομισμάτων της Voyager, το οποίο έχει τρέχουσα αγοραία αξία περίπου 1,002 δισεκατομμυρίων δολαρίων και επιπλέον αντάλλαγμα 20 εκατομμυρίων δολαρίων σε αυξητική αξία.

“Η προσφορά Binance.US στοχεύει στην επιστροφή κρύπτο σε πελάτες, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες από το δικαστήριο εκταμιεύσεις και τις δυνατότητες της πλατφόρμας”, ανέφερε η Voyager στη δήλωση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, Changpeng “CZ” Zhao είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα ότι η αμερικανική πτέρυγα του ανταλλακτηρίου θα έκανε νέα προσφορά για το Voyager Digital. 

Το Binance.US θα κάνει μια καλή κατάθεση 10 εκατομμυρίων δολαρίων και θα αποζημιώσει το Voyager για ορισμένα έξοδα έως και 15 εκατομμύρια δολάρια. Το Voyager θα ζητήσει επίσης την έγκριση του πτωχευτικού δικαστηρίου σε ακρόαση στις 5 Ιανουαρίου 2023.

Η Voyager, η οποία κήρυξε πτώχευση νωρίτερα φέτος, είχε συμφωνήσει να πουλήσει τα περιουσιακά της στοιχεία στο πλέον ανενεργό ανταλλακτήριο κρύπτο FTX, με την FTX να ξεπερνά τους αντιπάλους Wave Financial και Binance για τα περιουσιακά στοιχεία.

Το VGX, το εγγενές διακριτικό του Voyager Digital, εκτοξεύτηκε πάνω από 32% αφού η Binance κέρδισε την προσφορά. Η VGX διαπραγματευόταν σε περίπου 38 σεντς ΗΠΑ κατά τη στιγμή της γραφής. Το διακριτικό BNB της Binance επίσης αυξήθηκε πάνω από 1% στις ειδήσεις, διαπραγματεύοντας τα 250 $.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2022/12/19/binanceus-agrees-to-buy-bankrupt-crypto-lender-voyagers-assets-for-over-1b/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X