Η Binance ολοκληρώνει την εξαγορά της ινδονησιακής εταιρείας κρύπτο Tokocrypto
binance

Η Binance ολοκληρώνει την εξαγορά της ινδονησιακής εταιρείας κρύπτο Tokocrypto

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tokocrypto θα παραιτηθεί και το 58% του προσωπικού θα απολυθεί ως μέρος της συμφωνίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Tokocrypto.

Η Binance ολοκλήρωσε την εξαγορά της Tokocrypto, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εστάλη στο CoinDesk Indonesia.

«Το Tokocrypto προήλθε από το brainchild μας πριν από περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Είμαι πολύ περήφανος που βλέπω κάθε ανάπτυξη, σλόγκαν και συνεισφορά της εταιρείας στην προώθηση της ψηφιακής οικονομίας της Ινδονησίας», δήλωσε στην ανακοίνωση ο Pang Xue Kai, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Tokocrypto.

«Αυτή η απόφαση ελήφθη μετά από προσεκτική εξέταση. Αποφασίσαμε ότι το καλύτερο βήμα για την Tokocrypto είναι να χρησιμοποιήσουμε τις δυνατότητες της Binance για τη δημιουργία μιας περαιτέρω φυσικής πλατφόρμας συναλλαγών για περιουσιακά στοιχεία κρύπτο».

Η Binance ήταν πάντα ο πλειοψηφικός μέτοχος της εταιρείας, επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Binance Changpeng “CZ” Zhao σε ένα tweet , αλλά αυτή η κίνηση “[εισφέρει] περισσότερα μετρητά και αύξησε τη συμμετοχή μας”.

Ο Κάι θα αποχωρήσει από τη θέση του ως μέρος της απόκτησης, αλλά θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο.

Η Tokocrypto είναι η πρώτη crypto asset trader στην Ινδονησία που ελέγχεται από την Bappebti, τη ρυθμιστική αρχή εμπορευμάτων της χώρας. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η επωνυμία Tokocrypto θα παραμείνει η ίδια.

Ο Yudhono Rawis, προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της Tokocrypto, δήλωσε ότι δεδομένων των «αβέβαιων μακροοικονομικών συνθηκών» η εταιρεία θα χρειαστεί να προχωρήσει σε συρρίκνωση. Ο αντιπρόεδρος εταιρικής επικοινωνίας του ανταλλακτηρίου, Rieka Handayani, δήλωσε ότι αναμένεται «προσαρμογή των εργαζομένων της τάξης του 58%».

Η Tech In Asia ανέφερε τον Σεπτέμβριο ότι το ανταλλακτήριο είχε απολύσει 45 υπαλλήλους και απομάκρυνε τον κοινοτικό χώρο και την αγορά NFT λόγω της bear market.

Το TKO, το διακριτικό της Tokocrypto, αυξήθηκε κατά 40% την ημέρα , σύμφωνα με το CoinGecko, καθώς η είδηση ​​έγινε πρώτη φορά στην Ινδονησία. Αυξήθηκε σχεδόν κατά 66% τον μήνα που πρωτοεμφανίστηκαν φήμες για εξαγορά.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2022/12/19/binance-finalizes-acquisition-of-indonesian-crypto-trading-firm-tokocrypto/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X