Η Gate.io παρουσιάζει επιβράδυνση στις καταθέσεις και αναλήψεις λόγω συντήρησης του κόμβου
Exchange gate.io

Η Gate.io παρουσιάζει επιβράδυνση στις καταθέσεις και αναλήψεις λόγω συντήρησης του κόμβου

Το ανταλλακτήριο κρύπτο λέει ότι τα κεφάλαια των χρηστών είναι ασφαλή και ότι οι συναλλαγές βρίσκονται ακόμη υπό επεξεργασία.

Οι χρήστες του ανταλλακτηρίου κρύπτο Gate.io αντιμετωπίζουν αργές καταθέσεις και αναλήψεις σε συναλλαγές λόγω συντήρησης κόμβου από τρίτο πάροχο cloud, σύμφωνα με ανακοίνωση της 18ης Δεκεμβρίου. 

Το Gate.io είπε ότι οι συναλλαγές βρίσκονται ακόμη υπό επεξεργασία και ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα των χρηστών είναι ασφαλή. Η εταιρεία δήλωσε:

“Αυτή τη στιγμή, παρακολουθούμε την κατάσταση σύνδεσης δικτύου των παρόχων υπηρεσιών cloud μας και θα επισπεύσουμε τις καταθέσεις και τις αναλήψεις μόλις αποκατασταθεί η σύνδεση δικτύου.”

Δεν είναι σαφές εάν η καθυστέρηση στις συναλλαγές σχετίζεται με τη διακοπή λειτουργίας της OKX, η οποία προκλήθηκε από βλάβη υλικού σε κέντρο δεδομένων του Χονγκ Κονγκ του κύριου παρόχου υποδομής της, Alibaba Cloud. Όπως αναφέρθηκε από την Cointelegraph, ο διακομιστής Cloud της Alibaba τέθηκε εκτός σύνδεσης στις 17 Δεκεμβρίου και απέτυχε να ανακτήσει για περισσότερες από δεκαπέντε ώρες, κατά τις οποίες οι χρήστες δεν μπορούσαν να κάνουν ανάληψη και κατάθεση χρημάτων. 

Ενώ οι υπηρεσίες συναλλαγών OKX ξεκίνησαν ξανά αρκετές ώρες αργότερα, ενώ οι χρήστες του Gate.io στο Twitter εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις συναλλαγές.

Οι υπηρεσίες Cloud της Alibaba διακόπηκαν λίγες ημέρες αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει την πρώτη της Υπηρεσία Κόμβων Blockchain. Η υπηρεσία που έχει τεθεί για κυκλοφορία το πρώτο τρίμηνο του 2023, στοχεύει να διευκολύνει τους οργανισμούς να δημιουργούν εφαρμογές blockchain. 

Σύμφωνα με την Alibaba, η νέα λύση πλατφόρμας ως υπηρεσίας θα βοηθήσει τους προγραμματιστές μειώνοντας τον χρόνο λειτουργίας και συντήρησης. Η εταιρεία ισχυρίστηκε ότι η υποδομή της θα επιτρέπει στους κεντρικούς υπολογιστές κόμβων να παρακολουθούν ενεργά τους κόμβους και να αλλάζουν αυτόματα σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας. «Καθώς δεν απαιτεί πρακτική παρακολούθηση ή μετριασμό του προβλήματος, οι προγραμματιστές είναι ελεύθεροι να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη προϊόντων και έτσι να επιταχύνουν τον ρυθμό της διαδικασίας διάθεσης του προϊόντος», ανέφερε η Alibaba.

Το Alibaba Cloud είναι η ραχοκοκαλιά της ψηφιακής τεχνολογίας του Ομίλου Alibaba. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το blockchain Avalanche συνεργάστηκε με την πρωτοβουλία Node-as-a-Service της Alibaba Cloud, ανέφερε η Cointelegraph .

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/gate-io-experiences-slowdown-in-deposits-and-withdrawals-due-to-node-maintenance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X