Η Binance θα βοηθήσει το Αζερμπαϊτζάν με κανονισμούς κρύπτο
binance governments / banks

Η Binance θα βοηθήσει το Αζερμπαϊτζάν με κανονισμούς κρύπτο

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance προσφέρθηκε να υποστηρίξει το Αζερμπαϊτζάν στις προσπάθειες θέσπισης κανονισμών για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Η Binance δραστηριοποιείται στην περιοχή φέτος, επιδιώκοντας να επεκτείνει την παρουσία στην αγορά και να αυξήσει την αλληλεπίδραση με τις αρχές.

Η Binance θα βοηθήσει τη Νομισματική Αρχή του Αζερμπαϊτζάν με κανονισμούς για τα κρυπτονομίσματα

Το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στον κόσμο για περιουσιακά στοιχεία κρύπτο η Binance, είναι έτοιμη να παράσχει υποστήριξη στην Κεντρική Τράπεζα του Αζερμπαϊτζάν (CBA) στην εκπόνηση μηχανισμών για τη ρύθμιση των κρύπτο, δήλωσε η Διευθύντρια Κυβερνητικών Σχέσεων της εταιρείας στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών ( CIS ) Olga Goncharova.

Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Trend του Αζερμπαϊτζάν, ο εκπρόσωπος της Binance αποκάλυψε ότι ρυθμιστικά θέματα έχουν συζητηθεί κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης με αξιωματούχους της CBA και δήλωσε:

Στην πράξη, τόσο σε όλο τον κόσμο όσο και σε ορισμένες χώρες της CIS, οι κεντρικές τράπεζες επιλέγουν τον τρόπο να ρυθμίσουν τα κρυπτονομίσματα αντί να τα απαγορεύσουν.

«Η θέσπιση κανονισμών θα αυξήσει την εμπιστοσύνη στον κλάδο καθώς και τις άμεσες ξένες επενδύσεις στη χώρα», είπε η Goncharova. Το στέλεχος τόνισε ότι η Binance βλέπει μεγάλες δυνατότητες για τη βιομηχανία κρύπτο στο μέλλον, σημειώνοντας ότι οι έμποροι στις χώρες της CIS δείχνουν ενδιαφέρον για τα προϊόντα της.

«Παρόλο που τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης μειώθηκαν φέτος για διάφορους λόγους, βλέπουμε ότι η ίδια η τεχνολογία έχει αντέξει και το ενδιαφέρον για αυτήν θα αυξηθεί. Αυτή η τεχνολογία επιλύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με ελάχιστο κόστος και ακόμη πιο γρήγορα», επεσήμανε η Goncharova.

Το μεγαλύτερο Exchange που θέλει να επεκτείνει τις επαφές

Η Όλγα Γκοντσάροβα παρατήρησε επίσης ότι εκτός από το Αζερμπαϊτζάν, το ανταλλακτήριο έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις και σε άλλες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, συμπεριλαμβανομένου του Καζακστάν της Κεντρικής Ασίας και της Κιργιζίας, και σκοπεύει να επεκτείνει τη γεωγραφία τέτοιων επαφών.

Στις αρχές Οκτωβρίου, η Binance προσφέρθηκε να υποστηρίξει την κυβέρνηση του Καζακστάν στην «ασφαλή ανάπτυξη» της αγοράς κρύπτο της χώρας και συμφώνησε να συνεργαστεί με τις οικονομικές αρχές της. Αργότερα αδειοδοτήθηκε ως πάροχος υπηρεσιών ανταλλαγής κρύπτο και φύλαξης.

Η παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών επιδιώκει επίσης να αυξήσει την παρουσία της στην Ανατολική Ευρώπη, ανακοινώνοντας το άνοιγμα ενός νέου γραφείου στη Ρουμανία τον Σεπτέμβριο. Η αναπτυσσόμενη βιομηχανία κρύπτο έχει τραβήξει την προσοχή των ρυθμιστικών αρχών, σχολίασε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Changpeng Zhao κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Βουκουρέστι.

Όπως και άλλα στον κλάδο, το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρύπτο στον κόσμο έχει επηρεαστεί από αρνητικές εξελίξεις στον χώρο, η τελευταία από τις οποίες ήταν η κατάρρευση του ανταγωνιστή του, FTX. Στις 13 Δεκεμβρίου, η Binance είδε καθαρές εκροές να αγγίζουν τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια και μια έκθεση ανέφερε ότι ο Zhao προειδοποίησε τους συναδέλφους του σε ένα σημείωμα να περιμένουν ανώμαλους μήνες .

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/binance-to-help-azerbaijan-with-crypto-regulations/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X