Το Cardano (ADA) μπαίνει στις μεγαλύτερες αγορές των BNB Chain Whales
binance Cardano

Το Cardano (ADA) μπαίνει στις μεγαλύτερες αγορές των BNB Chain Whales

Το εγγενές διακριτικό του Cardano, το ADA, έχει γίνει και πάλι μία από τις κορυφαίες αγορές από μεγάλους κατόχους περιουσιακών στοιχείων στο δίκτυο της αλυσίδας BNB. Σύμφωνα με τη WhaleStats , τις τελευταίες 24 ώρες, τα 100 κορυφαία μέλη αυτής της ομάδας επενδυτών αγόρασαν ADA για tokens κατά μέσο όρο, που ισοδυναμούν με 2.750 $. Οι φάλαινες της αλυσίδας BNB, φυσικά, αγοράζουν την wrapped έκδοση του διακριτικού Cardano , η οποία αυτή τη στιγμή αντιπροσωπεύει το 0,67% του συνολικού χαρτοφυλακίου αυτών των φαλαινών. Οι συμμετοχές τους ανέρχονται σε 19,34 εκατομμύρια ADA με ισοδύναμη αξία 5,15 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το BscScan, ο αριθμός των κατόχων διακριτικών Binance-Peg Cardano ανέρχεται σε 506.404 διευθύνσεις μέχρι σήμερα και συνεχίζει να αυξάνεται. Συγκριτικά, στις αρχές Δεκεμβρίου, ο αριθμός αυτών των πορτοφολιών ήταν 6.000 λιγότερα, που αντιπροσωπεύει αύξηση 1,1%.

Βασικά στιγμιότυπα της εβδομάδας για το Cardano.

Μια άλλη εβδομάδα στη ζωή του Cardano έκλεισε μάλλον θετικά. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση ανάπτυξης, τρία έργα blockchain ξεκίνησαν επίσημα, ο αριθμός τους τώρα ανέρχεται σε 111.

Πηγή: Essential Cardano

Ο αριθμός των έξυπνων συμβολαίων που γράφτηκαν στην πλατφόρμα Cardano Plutus έχει επίσης αυξηθεί σημαντικά — την περασμένη εβδομάδα αυξήθηκε κατά άλλα 400 και πλησίασε το όριο των 5.000 έξυπνων συμβολαίων.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://u.today/cardano-ada-gets-into-largest-bnb-chain-whales-top-purchases

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X