Ο δικηγόρος του CEO της Ripple αποσύρεται από την υπόθεση: Λεπτομέρειες
ripple SEC

Ο δικηγόρος του CEO της Ripple αποσύρεται από την υπόθεση: Λεπτομέρειες

Στην εν εξελίξει αγωγή Ripple, η δικηγόρος Nicole Tatz έχει καταθέσει πρόταση για απόσυρση ως σύμβουλος του CEO της Ripple, Brad Garlinghouse. Αυτό έρχεται καθώς αποχωρεί από τη δικηγορική εταιρεία Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP, η οποία εκπροσωπεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ripple στην εν εξελίξει υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, όλα τα άλλα μέρη παραμένουν εμπλεκόμενα στην υπόθεση. Τον Δεκέμβριο του 2020, η SEC κατέθεσε την αγωγή της κατά της Ripple Labs και δύο από τα στελέχη της, ο CEO Bradley Garlinghouse και ο συνιδρυτής Christian Larsen, κατηγορήθηκαν ότι παραπλάνησαν τους επενδυτές XRP πουλώντας 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε unregistered security offerings. Τον Απρίλιο του 2021, τα δύο στελέχη κινήθηκαν για να απορριφθούν οι ατομικές αγωγές που είχαν κατατεθεί εναντίον τους. Η απάντηση δεν ήρθε παρά τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, όταν απορρίφθηκε η πρόταση των μεμονωμένων κατηγορουμένων να απορριφθεί η αγωγή εναντίον τους.

Στην υπόθεση Ripple-SEC, οι προτάσεις για συνοπτική κρίση έχουν πλέον ενημερωθεί πλήρως, καθώς η τελική υποβολή έχει ήδη γίνει. Η Ripple ζητά από τον δικαστή να αποφανθεί υπέρ της, με την ετυμηγορία να αναμένεται στις αρχές του 2023, σύμφωνα με την πρόβλεψη του James K. Filan. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple, Brad Garlinghouse, αναμένει ότι η υπόθεση δεν θα εκδικαστεί και προβλέπει επίλυση το πρώτο εξάμηνο του 2023. Μέλη της κοινότητας XRP κρατούν τα δάχτυλά τους σταυρωμένα για μια ευνοϊκή απόφαση.

Σε άλλες ειδήσεις, η Ripple λέει ότι έχει παρατείνει την προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για έργα NFT για το Ripple Creator Fund έως τις 18 Ιανουαρίου 2023. Το Creator Fund είναι ανοιχτό σε διάφορα ταλέντα, όπως μουσικούς και σχεδιαστές μόδας.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://u.today/ripple-ceos-attorney-withdraws-from-case-details

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X