Το MetaMask επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να μεταφέρουν Ethereum μέσω PayPal
ethereum

Το MetaMask επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να μεταφέρουν Ethereum μέσω PayPal

Η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει αρχικά σε επιλεγμένους χρήστες του PayPal εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών PayPal συνεργάστηκε με τη μητρική εταιρεία MetaMask ConsenSys για να επιτρέψει στους χρήστες MetaMask να αγοράσουν και να μεταφέρουν Ether μέσω της πλατφόρμας του PayPal.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της 14ης Δεκεμβρίου, η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο σε επιλεγμένους χρήστες του PayPal εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς η χώρα είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές της MetaMask όσον αφορά τους χρήστες.

Η συνεργασία έχει σκοπό να επιτρέψει στους χρήστες να αγοράζουν και να μεταφέρουν απρόσκοπτα ETH από το PayPal στο MetaMask, απλά συνδέοντας στην εφαρμογή Mobile MetaMask, η οποία στη συνέχεια θα τους ανακατευθύνει στον λογαριασμό τους στο PayPal για να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές τους. 

Ο Lorenzo Santos, διευθυντής προϊόντων για το MetaMask, μοιράστηκε:

«Αυτή η ενοποίηση με το PayPal θα επιτρέψει στους χρήστες μας στις ΗΠΑ όχι απλώς να αγοράζουν κρύπτο απρόσκοπτα μέσω του MetaMask, αλλά και να εξερευνούν εύκολα το οικοσύστημα Web3». 

Το PayPal είναι μεταξύ ενός αυξανόμενου αριθμού παραδοσιακών εταιρειών πληρωμών που ενσωματώνουν κρύπτο στις υπηρεσίες τους και επιδιώκουν να επιτρέψουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το οικοσύστημα κρύπτο με ευκολία. 

Τον Νοέμβριο, παγκόσμια εταιρεία ψηφιακών πληρωμών peer-to-peer Η MoneyGram ανακοίνωσε ότι οι χρήστες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στην Ουάσιγκτον, θα μπορούσαν να αγοράσουν, να πουλήσουν και να κρατήσουν κρυπτονομίσματα — συγκεκριμένα, Bitcoin, Ether και Litecoin μέσω της εφαρμογής MoneyGram για κινητά. 

Τον Οκτώβριο, η Western Union κατέθεσε επίσης τρία εμπορικά σήματα για τη διαχείριση ψηφιακών πορτοφολιών και την ανταλλαγή ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, καθώς και παραγώγων εμπορευμάτων, γεγονός που δείχνει ότι η εταιρεία πληρωμών πιθανότατα σχεδιάζει να επεκτείνει τις υπηρεσίες της στη σφαίρα Web3. 

Η εφαρμογή επεξεργασίας πληρωμών για κινητά η εφαρμογή Cash App έχει προσθέσει επίσης υποστήριξη για συναλλαγές μέσω του Δικτύου Bitcoin Lightning για να επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν BTC με το ταχύτερο, πιο αποτελεσματικό πρωτόκολλο layer-2.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/metamask-to-allow-users-to-purchase-and-transfer-ethereum-via-paypal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X