Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance λέει ότι οι καταθέσεις «επιστρέφουν» παρά την αναταραχή στα κρυπτονομίσματα
binance

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance λέει ότι οι καταθέσεις «επιστρέφουν» παρά την αναταραχή στα κρυπτονομίσματα

Η ανακοίνωση έρχεται μια ημέρα αφότου η Binance διέκοψε προσωρινά τις αναλήψεις του USDC stablecoin

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Binance, του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, δήλωσε την Τετάρτη ότι οι καταθέσεις «επιστρέφουν» παρά την πρόσφατη αναταραχή στην αγορά κρυπτονομισμάτων. 

“Τα πράγματα φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί. Χθες δεν ήταν οι υψηλότερες αναλήψεις που επεξεργαστήκαμε, ούτε καν οι κορυφαίες 5. Επεξεργαστήκαμε περισσότερες κατά τη διάρκεια σφαλμάτων του LUNA ή του FTX. Τώρα οι καταθέσεις επανέρχονται”, έγραψε ο Changpeng Zhao σε ένα tweet.

“Είδαμε κάποιες αναλήψεις σήμερα (καθαρά 1,14 δισ. $). Το έχουμε ξαναδεί. δοκιμή αναλήψεων σε κάθε CEX σε εκ περιτροπής βάση», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση έρχεται μια ημέρα αφότου η Binance ανακοίνωσε ότι είχε προσωρινά διακόψει τις αναλήψεις του USDC stablecoin από την πλατφόρμα της.

Η κίνηση της εταιρείας την Τρίτη ήρθε καθώς οι επενδυτές ανησυχούσαν ότι μια έκρηξη από την ανταγωνιστική πλατφόρμα ανταλλαγής FTX θα μπορούσε να προκαλέσει μια επίδραση χιονοστιβάδας στην αγορά κρυπτογράφησης και να επηρεάσει αρνητικά την Binance.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.aa.com.tr/en/economy/binance-ceo-says-deposits-are-coming-back-in-despite-crypto-turmoil/2764088

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X