Αξιωματούχοι της κυβέρνησης στις Μπαχάμες φέρεται να ζήτησαν από τον SBF να κόψει εκατομμύρια δολάρια σε νέα tokens εν μέσω της κατάρρευσης του FTX
FTX

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης στις Μπαχάμες φέρεται να ζήτησαν από τον SBF να κόψει εκατομμύρια δολάρια σε νέα tokens εν μέσω της κατάρρευσης του FTX

Τη Δευτέρα, δικαστικά έγγραφα από δικηγόρους που εμπλέκονται στην υπόθεση πτώχευσης του κεφαλαίου 11 της FTX Trading LTD ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση στις Μπαχάμες ζήτησε από τον ντροπιασμένο συνιδρυτή της FTX, Sam Bankman-Fried (SBF) να κόψει νέα crypto tokens. Οι δικηγόροι διευκρίνισαν ότι επρόκειτο για «αίτημα για ζωντανή, δυναμική πρόσβαση που θα παρασχεθεί αμέσως στην κυβέρνηση στις Μπαχάμες και στους Messrs.

Η κυβέρνηση στις Μπαχάμες κατηγορείται για ειδική μεταχείριση από τον συνιδρυτή της FTX Disgraced Sam Bankman-Fried

Μετά τη σύλληψη του Sam Bankman-Fried (SBF) στις Μπαχάμες, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) κατηγόρησε την SBF για απάτη σχετικά με την κατάρρευση της FTX. Επιπλέον, οι αναφορές δείχνουν ότι η εισαγγελία της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης (SDNY) και ο δικηγόρος του SDNY Damian Williams έχουν κατηγορήσει επίσης την SBF για εγκλήματα.

«Η Εισαγγελία του Μανχάταν των ΗΠΑ αποσφράγισε την Τρίτη ένα κατηγορητήριο οκτώ κατηγοριών που χρεώνει τον ατιμασμένο ιδρυτή της FTX, Sam Bankman-Fried, με ένα πολυετές σχέδιο για την εξαγωγή χρημάτων από το τώρα καταρρακωμένο ανταλλακτήριο κρύπτο», αποκάλυψε η δημοσιογράφος του δικαστηρίου του law360.com, Rachel Scharf . Τρίτη. Επιπλέον, τα δικαστικά έγγραφα από την υπόθεση πτώχευσης FTX Chapter 11 δείχνουν ότι οι από κοινού προσωρινοί εκκαθαριστές της FTX Digital Markets υπέβαλαν αίτηση για απόρριψη της υπόθεσης του κεφαλαίου 11 της FTX Property Holdings LTD.

Οι δικηγόροι έχουν επίσης κατηγορήσει την κυβέρνηση των Μπαχάμες ότι ζήτησε από τον SBF να κόψει νέα ψηφιακά μάρκες αξίας εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Οι μάρκες φέρεται να δόθηκαν σε αξιωματούχους από τις Μπαχάμες, είπε η νομική ομάδα του FTX. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της FTX, John J. Ray III και η ομάδα του παρατήρησαν ότι εκδίδονταν νέα διακριτικά και υποψιάστηκαν ότι ο συνιδρυτής της SBF και της FTX, Gary Wang, ήταν τα στελέχη που δούλευαν με εντολές που προέρχονταν από αξιωματούχους στις Μπαχάμες. Τα νέα ακολουθούν την περίεργη σχέση των αξιωματούχων της FTX, όπως ο προϊστάμενος του ανταλλακτηρίου Ryan Salame, με τις κάθετες γεωργικές εταιρείες.

Ο Ράιαν Σαλαμέ και ο πρωθυπουργός στις Μπαχάμες (ΠΡ) Φίλιπ Ντέιβις επισκέφθηκαν το Οχάιο για να περιοδεύσουν σε μια επιχείρηση που ονομάζεται 80 Acres Farms τον Ιανουάριο του 2022. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με το πλήρωμα του Mario Nawfal στο Twitter Spaces, ο συνιδρυτής της FTX, SBF, παραδέχτηκε ότι οι αναλήψεις σε κατοίκους στις Μπαχάμες έγιναν πριν από την πλήρη κατάρρευση του FTX, και πιθανώς σε δύο περιπτώσεις. Ο SBF περιέγραψε επίσης ότι έδωσε το πράσινο φως στις αναλήψεις από τις Μπαχάμες στη συνέντευξή του σε δύο μέρη με την Tiffany Fong ( εδώ και εδώ ). Ο Αμερικανός δικηγόρος της FTX εξήγησε αυτή την εβδομάδα ότι ο SBF διαπραγματεύτηκε με την κυβέρνηση στις Μπαχάμες και ότι 100 εκατομμύρια δολάρια ημερησίως σε αναλήψεις επιτρεπόταν από τον SBF.

Συζητώντας την κοπή νέων κρύπτο διακριτικών για την κυβέρνηση στις Μπαχάμες, οι δικηγόροι ισχυρίζονται ότι ο SBF και ο Gary Wang συνεργάστηκαν με τους αξιωματούχους πολύ στενά πριν από την κατάθεση πτώχευσης στις 11 Νοεμβρίου 2022. «Είναι ένα αίτημα για ζωντανή, δυναμική πρόσβαση που θα παρέχεται αμέσως στην κυβέρνηση στις Μπαχάμες και στους κ. Samuel Bankman-Fried και Gary Wang, οι οποίοι βρίσκονται στις Μπαχάμες και συνεργάζονται στενά με αξιωματούχους των Μπαχάμες», ανέφεραν οι δικηγόροι του FTX στην κατάθεση του δικαστηρίου.

Μετά τους ισχυρισμούς, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις Μπαχάμες εξέδωσε μια δήλωση και διέψευσε ολόψυχα τους ισχυρισμούς του διευθύνοντος συμβούλου της FTX, John Ray, που δημοσιεύθηκαν στα δικαστήρια. Η ρυθμιστική αρχή στις Μπαχάμες είπε ότι οι κατηγορίες έχουν σκοπό «να δημιουργήσουν μια εσφαλμένη εντύπωση των επικοινωνιών μεταξύ του κ. Bankman-Fried και της Επιτροπής».

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/bahamian-government-officials-allegedly-asked-sbf-to-mint-millions-of-dollars-in-new-tokens-amid-the-ftx-collapse/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X