Το Stablecoin USDD του Tron αποκλίνει από το 1$, ο Justin Sun λέει ότι η ομάδα ανέπτυξε περισσότερο κεφάλαιο
Stablecoin

Το Stablecoin USDD του Tron αποκλίνει από το 1$, ο Justin Sun λέει ότι η ομάδα ανέπτυξε περισσότερο κεφάλαιο

Το stablecoin USDD με βάση το Tron έπεσε για άλλη μια φορά κάτω από την ισοτιμία του 1$ σε χαμηλό των 0,969$ τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022. Εν μέσω της πτώσης της αξίας του USDD, ο ιδρυτής του Tron, Justin Sun, ανάρτησε στο Twitter ότι η ομάδα του “ανάπτυξε περισσότερο κεφάλαιο” και η δικτυακή πύλη usdd.io του stablecoin ισχυρίζεται ότι το έργο έχει υπερασφάλιση κατά 200,8% τη στιγμή της σύνταξης.

Ο Justin Sun λέει στα Crypto “Lads” να διατηρηθούν “σταθερά” καθώς η ομάδα του USDD αναπτύσσει περισσότερο κεφάλαιο

Το stablecoin USDD της Tron είναι το όγδοο μεγαλύτερο διακριτικό συνδεδεμένο με δολάρια και κατατάσσεται στην 57η θέση όσον αφορά τις μεγαλύτερες κεφαλαιοποιήσεις αγοράς μεταξύ χιλιάδων περιουσιακών στοιχείων κρύπτο. Τη Δευτέρα, το stablecoin του Tron έπεσε στα 0,969 $ ανά κουπόνι περίπου στις 2:51 π.μ. (ET) και περίπου στις 8:00 π.μ., το USDD ανταλλάσσει χέρια για 0,979 $ ανά μονάδα. Ενώ το Stablecoin του Tron έπεσε σε αξία fiat, ο ιδρυτής της Tron, Justin Sun, διαβεβαίωσε το κοινό ότι το USDD ήταν ένα σταθερό νόμισμα με υπερβολική εξασφάλιση, κοινοποιώντας τη διεύθυνση URL usdd.io.

Η δικτυακή πύλη που είναι αφιερωμένη στο Tron stablecoin ισχυρίζεται ότι το USDD έχει υπερασφάλιση κατά 200,8% στις 8:00 π.μ. (ET) στις 12 Δεκεμβρίου. Ο Sun έγραψε στο Twitter . «Μπορείτε να ελέγξετε όλα τα ζωντανά δεδομένα στο blockchain 24*7», πρόσθεσε ο ιδρυτής της Tron. Μετά από αυτή τη δήλωση, η Sun δημοσίευσε ένα άλλο σχόλιο στο Twitter που είχε ειπωθεί κάποτε από τον συνιδρυτή της Terra, Do Kwon , όταν το UST έχανε τον δεσμό του. Η Sun έγραψε:

Ανάπτυξη περισσότερων κεφαλαίων – σταθερά παιδιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το USDD πέφτει κάτω από το όριο του 1$ καθώς το stablecoin έπεσε κάτω από το $1 στις 10 Νοεμβρίου 2022, την ημέρα πριν η FTX υποβάλει αίτηση προστασίας πτώχευσης στις 11 Νοεμβρίου. Στις 10 Νοεμβρίου, το USDD υποχώρησε στα 0,976 $ ανά μονάδα και επέστρεψε στο εύρος των $0,99 στις 18 Νοεμβρίου, περίπου στη 1:00 μ.μ. (ET).

Το Stablecoin USDD του Tron αποκλίνει από το 1$, ο Justin Sun λέει ότι η ομάδα ανέπτυξε περισσότερο κεφάλαιο
Το stablecoin του Tron USDD στις 12 Δεκεμβρίου 2022.

Το stablecoin USDD του Tron βυθίστηκε ακόμη χαμηλότερα στις 19 Ιουνίου 2022, όταν έπεσε στα 0,928 $ ανά μονάδα πριν από έξι μήνες. Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, είχε ανακτήσει την ισοτιμία 1 $ μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2022, όταν άρχισε να αποκλίνει ξανά.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Tron stablecoin σημείωσε υψηλό όλων των εποχών λίγο πριν από έναν μήνα, όταν έφτασε τα 1,04 $ ανά μονάδα στις 9 Νοεμβρίου 2022. Κατά τη στιγμή της γραφής, το USDD έχει συνολική αξία αγοράς περίπου 711,31 εκατομμύρια δολάρια και εκτιμάται ότι 79 εκατομμύρια δολάρια σε 24ωρο παγκόσμιο εμπόριο.

Η προσφορά του stablecoin αυξήθηκε κατά 0,2% τις τελευταίες 30 ημέρες. Από τις 3 Ιουνίου 2022 , η κεφαλαιοποίηση του USDD έχει αυξηθεί κατά 6,6% από 667 εκατομμύρια δολάρια σε σημερινά 711 εκατομμύρια δολάρια. Το stablecoin της Tron είναι εισηγμένο σε myriad of centralized και decentralized platforms πλατφόρμες συναλλαγών με το Huobi να είναι το πιο ενεργό exchange στις 12 Δεκεμβρίου.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/trons-stablecoin-usdd-deviates-from-the-1-peg-justin-sun-says-team-deployed-more-capital/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X