Το Ledger hardware wallet προσθέτει τη δυνατότητα παρακολούθησης DeFi
cryptocurrency DEFI

Το Ledger hardware wallet προσθέτει τη δυνατότητα παρακολούθησης DeFi

Η εφαρμογή Ledger Live, η οποία συνδυάζεται με πορτοφόλια υλικού Ledger, ενσωμάτωσε μια νέα δυνατότητα παρακολούθησης DeFi για την παρακολούθηση των αναλυτικών στοιχείων απόδοσης για περισσότερα από 1.000 πρωτόκολλα.

Οι χρήστες και οι προγραμματιστές αναζητούν τρόπους για να παραμείνουν ασφαλείς και ενημερωμένοι μετά από ένα χρόνο αστάθειας και αβεβαιότητας . Κατά τη διάρκεια αυτής της αλλαγής, ο προγραμματιστής πορτοφολιών υλικού Ledger ανακοίνωσε μια νέα ενοποίηση για τους χρήστες για την παρακολούθηση της αξίας των περιουσιακών τους στοιχείων. 

Το Ledger και η Merlin, ένας εντοπιστής χαρτοφυλακίου αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) , ανακοίνωσαν τη νέα τους συνεργασία στις 13 Δεκεμβρίου για να προσφέρουν ζωντανά αναλυτικά στοιχεία απόδοσης DeFi στους χρήστες του Ledger Live. Η εφαρμογή, η οποία συνδέεται με τα πορτοφόλια ψυχρής αποθήκευσης του Ledger, εξυπηρετεί πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες.

Το πρόσφατα ενσωματωμένο DeFi tracker συνδέει πάνω από 1.000 πρωτόκολλα DeFi σε δέκα δίκτυα blockchain. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μετρήσεις απόδοσης και αναφορές κερδών και ζημιών, μαζί με συγκεντρωτικές αναφορές δαπανών αερίου και υπολογισμένες αποδόσεις.

Ο Elie Azzi, συνιδρυτής και chief product officer της Merlin by VALK, είπε στην Cointelegraph πώς αυτά τα συγκεντρωμένα δεδομένα βοηθούν τους επενδυτές να πλοηγούνται καλύτερα σε οτιδήποτε έχουν στη διάθεσή τους:

«Είναι μια πρόκληση για αυτούς να συγκεντρώνουν όλα τα δεδομένα συναλλαγών τους χωρίς να συνδέονται σε κάθε μεμονωμένη πλατφόρμα, πολλές φορές, γεγονός που μπορεί να τους εκθέσει σε κίνδυνο».

Ο Azzi συνέχισε να λέει ότι τα μεγάλα hacks και τα σκάνδαλα του περασμένου έτους μας έδειξαν ότι ο χώρος κρύπτο έχει τεθεί σε κίνδυνο από την αρχική της αποκέντρωσης.

Καθώς ο χώρος ανεβαίνει, τόσο οι χρήστες όσο και οι εταιρείες επιδιώκουν να επαναφέρουν την αποκέντρωση με τη διαφάνεια ως δομικά στοιχεία :

«Δεν υπήρξε ποτέ ισχυρότερο επιχείρημα για το DeFi και για ανοιχτές, διαφανείς και ανέφικτες λύσεις, πάνω στις οποίες τα κρύπτο ανέκαθεν χτιζόταν θεμελιωδώς».

Επιπλέον, η νέα δυνατότητα από τη Merlin θα επιτρέψει στους επενδυτές να διεκδικούν αμοιβές και ανταμοιβές παρόχου ρευστότητας απευθείας από τη διεπαφή χωρίς να χρειάζεται να βγουν από την πλατφόρμα.

Ο Jean-François Rochet, αντιπρόεδρος διεθνούς ανάπτυξης της Ledger, είπε ότι όλες αυτές οι νέες ενσωματώσεις βοηθούν στον εξορθολογισμό της εμπειρίας του χρήστη. 

Μετά την κατάρρευση του FTX, πολλοί χρήστες στον χώρο των κρύπτο άρχισαν να αναζητούν hardware wallet ως μέρος της στρατηγικής τους για να διατηρήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία πιο ασφαλή. Η Trezor, πάροχος hardware wallet, ανέφερε αύξηση 300% στα έσοδα από τις πωλήσεις μετά το συμβάν.

Πολλοί σημαντικοί παίκτες στον χώρο, όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, Changpeng “CZ” Zhao και ο συνιδρυτής του Ethereum, Vitalik Buterin, ενθάρρυναν την αυτοεπιμέλεια τον τελευταίο μήνα .

Η Binance Labs έκανε επίσης μια στρατηγική επένδυση σε μια εταιρεία hardware wallets και φαίνεται να ηγηθεί του επερχόμενου κύκλου χρηματοδότησης της Series A.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/ledger-hardware-wallet-adds-defi-tracking-feature

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X