Οι καθαρές αναλήψεις της Binance ξεπέρασαν τα 3,6 δισεκατομμύρια $ τις τελευταίες 7 ημέρες
binance

Οι καθαρές αναλήψεις της Binance ξεπέρασαν τα 3,6 δισεκατομμύρια $ τις τελευταίες 7 ημέρες

Η ξαφνική άνοδος των εκροών μπορεί να προκλήθηκε από την αποχώρηση των διαπραγματευτών από το ανταλλακτήριο.

Η Binance φαίνεται να υποφέρει από μείωση της ρευστότητας. Μια αναφορά από την εταιρεία ανάλυσης κρυπτογράφησης, Nansen, δείχνει ότι η Binance είχε καθαρές αναλήψεις άνω των 3,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις 7 Δεκεμβρίου έως τις 13 Δεκεμβρίου.

Οι μεικτές εκροές Binance ήταν περίπου 8,8 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι μεικτές εισροές ήταν περίπου 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

https://twitter.com/nansen_ai/status/1602677725218492416

Επιπλέον, οι ημερήσιες καθαρές εισροές tokens Ethereum ERC-20 στην Binance ήταν πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα τον Νοέμβριο, αλλά έχουν αντιστραφεί σε εκροές άνω του 1 δισεκατομμυρίου $ από τις 12 έως τις 13 Δεκεμβρίου.

Binance ERC-20 Token Flow and Balance. Πηγή: Nansen Analytics

Σύμφωνα με τον τεχνικό της Nansen, Andrew Thurman, η πτώση της ρευστότητας μπορεί να προκλήθηκε εν μέρει από την έξοδο μεγάλων διαπραγματευτών από το ανταλλακτήριο. Η έρευνα του Thurman πρότεινε ότι η Wintermute απέσυρε πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια στις 11-12 Δεκεμβρίου και η Jump Finance εξαργύρωσε πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια σε Binance USD (BUSD) από τις 12 έως τις 13 Δεκεμβρίου.

Η Binance είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο σε όγκο, αλλά δέχθηκε πίεση στις 12 Δεκεμβρίου όταν μια έκθεση ισχυρίστηκε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να κατηγορήσει τα στελέχη του για οικονομικά εγκλήματα. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει εκδώσει επίσημη δήλωση σχετικά με το θέμα, αλλά η Binance ισχυρίστηκε ότι η αναφορά είναι «λανθασμένη».

Σε απάντηση στις εκροές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance, Changpeng Zhao (επίσης γνωστός ως “CZ”), ισχυρίστηκε ότι το γεγονός μπορεί να είναι καλό για το ανταλλακτήριο, καθώς θα χρησιμεύσει ως “stress test” που θα αποδείξει ότι η Binance είναι φερέγγυα, δηλώνοντας :

Παρά τη θετική αυτή στάση, ωστόσο, οι εκπαιδευτικοί πόροι της Binance αναφέρουν ότι η χαμηλή ρευστότητα μπορεί να οδηγήσει σε διεύρυνση των περιθωρίων προσφοράς-ζήτησης και μεγαλύτερη ολίσθηση, τα οποία και τα δύο μπορεί να είναι αρνητικά για τους πελάτες.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/binance-net-withdrawals-topped-3-6b-over-the-last-7-days-report

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X