Η Nvidia Projects Automotive Industry θα συμπεριλάβει την Metaverse Tech στις δραστηριότητές της το 2023
Metaverse

Η Nvidia Projects Automotive Industry θα συμπεριλάβει την Metaverse Tech στις δραστηριότητές της το 2023

Η Nvidia, μια μονάδα επεξεργασίας γραφικών και η εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης (AI), πιστεύει ότι το 2023 θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας εποχής που καθοδηγείται από το μετατροπές στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ως μέρος αυτής της νέας ιδέας, οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα αρχίσουν να περιλαμβάνουν την τεχνολογία metaverse και να την εφαρμόζουν στις βιομηχανικές και λιανικές τους δραστηριότητες.

Η Nvidia πιστεύει ότι η Metaverse Tech θα είναι μέρος της αυτοκινητοβιομηχανίας το 2023

Η Nvidia, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης και γραφικών στον κόσμο, προβλέπει ότι το 2023 θα είναι το έτος κατά το οποίο πολλές εταιρείες αυτοκινήτων θα αρχίσουν να ενσωματώνουν τις δραστηριότητές τους με το metaverse.

Η εταιρεία πιστεύει ότι υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους θα γίνει αυτή η ενοποίηση. Πρώτον, η εφαρμογή εργαλείων metaverse θα επιτρέψει στις εταιρείες να παρακολουθούν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής των οχημάτων τους, επιτρέποντάς τους να προτείνουν βελτιώσεις. Αυτό είναι δυνατό χάρη στη συμπερίληψη των «ψηφιακών διδύμων» στα εργοστάσια όπου κατασκευάζονται αυτά τα αυτοκίνητα.

Οι διαδικασίες σχεδιασμού θα επωφεληθούν επίσης από μια τέτοια ενοποίηση, επιτρέποντας στους σχεδιαστές να συνεργάζονται σε έναν εικονικό χώρο με μια ρεαλιστική αναπαράσταση των κομματιών που προορίζονται για παραγωγή.

Υπάρχουν εταιρείες που έχουν ήδη υιοθετήσει αυτού του είδους την τεχνική. Για παράδειγμα η Renault, η οποία παρουσίασε τη βιομηχανική της μετατροπή τον Νοέμβριο, με στόχο να εξοικονομήσει 330 εκατομμύρια δολάρια με την εφαρμογή της.

Η Προσέγγιση Λιανικής

Ωστόσο, όχι μόνο οι βιομηχανικές διεργασίες θα είναι μέρος αυτής της εξέλιξης, αλλά και το λιανικό εμπόριο θα ωφεληθεί φαινομενικά από αυτή τη στροφή. Η Nvidia πιστεύει ότι η σχέση μεταξύ πελατών και προϊόντων θα βελτιωθεί χρησιμοποιώντας την τεχνολογία metaverse.

Η εταιρεία δήλωσε:

Οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από βελτιωμένες εμπειρίες προϊόντων. Πλήρης πιστότητα, διαμορφωτές αυτοκινήτων σε πραγματικό χρόνο, τρισδιάστατες προσομοιώσεις οχημάτων, επιδείξεις σε επαυξημένη πραγματικότητα και εικονικές δοκιμαστικές διαδρομές, όλα βοηθούν να φέρει το όχημα στον πελάτη.

Υπό αυτή την έννοια, υπάρχουν επίσης μάρκες αυτοκινήτων που συμμετέχουν στο να μεταφέρουν τα προϊόντα τους στο metaverse προκειμένου να προσεγγίσουν ευρύτερο κοινό για τα προϊόντα τους. Η Fiat, μια μάρκα αυτοκινήτων που ανήκει στον όμιλο Stellantis, ξεκίνησε το πρώτο της κατάστημα metaverse στις 3 Δεκεμβρίου, επιτρέποντας στους πιθανούς πελάτες να κάνουν μια εικονική περιήγηση σε ένα από τα αυτοκίνητά της. Στον εκθεσιακό χώρο του metaverse, οι χρήστες έχουν ακόμη και την ευκαιρία να κάνουν ένα test drive σε ένα εικονικό μάθημα.

Η Ford, ένας άλλος κατασκευαστής αυτοκινήτων, κατέθεσε 19 διαφορετικά εμπορικά σήματα προετοιμάζοντας μια πιθανή μεταστροφή στις 2 Σεπτεμβρίου.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/nvidia-projects-automotive-industry-to-include-metaverse-tech-in-its-operations-in-2023/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X