Η Ark Invest προσθέτει μετοχές της Coinbase καθώς η τιμή του Crypto Exchange διολισθαίνει
coinbase Markets

Η Ark Invest προσθέτει μετοχές της Coinbase καθώς η τιμή του Crypto Exchange διολισθαίνει

Η αγορά αυξάνει τη συμμετοχή του ARK Innovation ETF σε 5,7 εκατομμύρια μετοχές COIN και σηματοδοτεί την πρώτη του επένδυση στο ανταλλακτήριο κρύπτο εδώ και ένα μήνα.

Η Ark Investment Management της Cathie Wood ανέφερε σε ηλεκτρονικό μήνυμα ότι αγόρασε 78.982 μετοχές στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase (COIN), την πρώτη της επένδυση στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων εδώ και ένα μήνα.
Στην τιμή κλεισίματος της Παρασκευής των 40,24 δολαρίων , η αγορά θα κόστιζε περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια. Η μετοχή βρίσκεται σε πτώση τους τελευταίους μήνες και έχει υποχωρήσει σχεδόν 60% από τα 98 δολάρια στις αρχές Αυγούστου.
Η αγορά ανεβάζει τη συμμετοχή του ARK Innovation Exchange-Traded Fund (ARKK) σε 5,7 εκατομμύρια μετοχές COIN. Αυτό τοποθετεί την αγορά στη μικρή πλευρά – αυξάνοντας την έκθεση του ETF κατά 1,4%. Υποδηλώνει ότι η επενδυτική εταιρεία εξακολουθεί να βλέπει ανοδικά σημάδια για τον τομέα των κρύπτο, αν και μπορεί να επιλέγει μια προσεκτική προσέγγιση, ενώ η σκόνη κατακάθεται μετά από μια βραχώδη περίοδο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Coinbase, Brian Armstrong, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι τα έσοδα της εταιρείας φέτος θα είναι τουλάχιστον 50% λιγότερα από πέρυσι, λόγω της απότομης πτώσης των τιμών των κρυπτονομισμάτων και των επιπτώσεων σε ολόκληρο τον τομέα από τις πολλαπλές αποτυχίες μεγάλων εταιρειών, όπως το αντίπαλο ανταλλακτήριο FTX.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2022/12/12/ark-invest-adds-coinbase-stock-as-crypto-exchanges-price-slides/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X