Το οικοσύστημα Cardano τελειώνει την εβδομάδα με ισχυρή ανάπτυξη, εδώ είναι τα βασικά επιτεύγματα
Cardano

Το οικοσύστημα Cardano τελειώνει την εβδομάδα με ισχυρή ανάπτυξη, εδώ είναι τα βασικά επιτεύγματα

Η περασμένη εβδομάδα γνώρισε απτή επιτυχία για το Cardano και το οικοσύστημά του. Όχι, δεν πρόκειται για το εγγενές διακριτικό, ADA, το οποίο εξακολουθεί να διαπραγματεύεται σε χαμηλά δύο ετών, αλλά για τη ζωή μέσα στο ίδιο το οικοσύστημα.

Αυτή την εβδομάδα, ευχαρίστηση στην κοινότητα του Cardano έφερε η εβδομαδιαία αναφοράς ανάπτυξης , σύμφωνα με την οποία το οικοσύστημα όχι μόνο βελτιώθηκε σε όλους τους βασικούς δείκτες, αλλά έχουν επιτευχθεί και ορισμένα σημαντικά ορόσημα.

Την περασμένη εργάσιμη εβδομάδα, το Cardano πρόσθεσε δύο νέα έργα που δεν έχουν ακόμη δρομολογηθεί αλλά ήδη κατασκευάζονται. Ο συνολικός αριθμός των έργων έχει φτάσει μέχρι στιγμής τα 1.151, με 108 να βρίσκονται ήδη σε λειτουργία. Ο αριθμός των εγγενών token στο δίκτυο Cardano έχει αυξηθεί κατά 90.000 σε 7,2 εκατομμύρια. Ο αριθμός των συναλλαγών στο δίκτυο αυξήθηκε κατά 500.000 τις επτά ημέρες από τις 2 Δεκεμβρίου σε 56,3 εκατομμύρια. Το πιο εντυπωσιακό ήταν το ορόσημο των 4.000 έξυπνων συμβολαίων που δημιουργήθηκαν στην πλατφόρμα Plutus του Cardano . Το άλμα σε αυτό το νούμερο ήταν εντυπωσιακό, στο 10,2%. Συνολικά, υπάρχουν πλέον 4.347 έξυπνα συμβόλαια στο Plutus, εκ των οποίων τα 400 δημιουργήθηκαν στην αναβαθμισμένη πλατφόρμα.

Η έκδοση για υπολογιστές Lace είναι σε εξέλιξη Σύμφωνα με την έκθεση, η ομάδα ανάπτυξης του Cardano εργάζεται ενεργά στο πορτοφόλι Lace και τώρα είναι απασχολημένη με την ενσωμάτωση αποκεντρωμένων εφαρμογών στην έκδοση για υπολογιστές. Όπως ανέφερε προηγουμένως το U.Today, η δραστηριότητα προγραμματιστών Cardano ήταν πρόσφατα στην κορυφή όλων των άλλων έργων για σημαντικές συνεισφορές στο GitHub.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://u.today/cardano-ecosystem-ends-week-with-strong-growth-here-are-key-achievements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X