Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Cardano λέει ότι η υπόθεση Ripple εναντίον SEC μπορεί να διευθετηθεί έως τις 15 Δεκεμβρίου, προειδοποιεί για «καταστροφικές» επιπτώσεις
Cardano ripple SEC

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Cardano λέει ότι η υπόθεση Ripple εναντίον SEC μπορεί να διευθετηθεί έως τις 15 Δεκεμβρίου, προειδοποιεί για «καταστροφικές» επιπτώσεις

Ο ιδρυτής του Cardano ( ADA ) Charles Hoskinson σχολίασε την πιθανή ημερομηνία διευθέτησης της υπόθεσης μεταξύ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) και της εταιρείας blockchain Ripple .

Σύμφωνα με τον Hoskinson, ανεπιβεβαίωτες αναφορές δείχνουν ότι η τελική απόφαση μπορεί να διαβαστεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, αλλά προειδοποίησε ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να έχει «καταστροφικές» επιπτώσεις στον γενικό τομέα των κρυπτονομισμάτων , είπε σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε στις 10 Δεκεμβρίου. 

Ωστόσο, ο Hoskinson δήλωσε, ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης, ο χώρος της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης ( DeFi ) βρίσκεται στα χέρια του λαού και όχι της κυβέρνησης. 

«Άκουσα φήμες ότι η υπόθεση Ripple θα διευθετηθεί στις 15 Δεκεμβρίου και αυτό θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για τη βιομηχανία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά ξέρετε, απλά συνεχίζετε να προχωράτε. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει, είναι ένα αποκεντρωμένο οικοσύστημα που ελέγχετε εσείς. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν μπορούν να πουν ότι το Cardano ζει ή πεθαίνει. Εσύ μπορείς, ο κόσμος. Αυτό είναι το νόημα ενός αποκεντρωμένου οικοσυστήματος», είπε ο Χόσκινσον. 

Στο μεταξύ, ο Χόσκινσον βρέθηκε στη λάθος πλευρά της κοινότητας του Ripple για τα σχόλια που έκανε για την υπόθεση. 

Όπως αναφέρθηκε από τον Finbold, ο Hoskinson υποβλήθηκε σε διαδικτυακή αντίδραση από τους οπαδούς του XRP αφού δήλωσε ότι το Ripple βρίσκεται υπό έρευνα SEC λόγω έλλειψης σαφών κανονισμών . Ωστόσο, ανταπέδωσε τα τρολ σημειώνοντας ότι αναφέρθηκε λάθος. 

Η Ripple και η SEC κάνουν τελικές υποβολές 

Συγκεκριμένα, τα σχόλια του Hoskinson έρχονται αφού και τα δύο μέρη υπέβαλαν τελικές παρατηρήσεις εν αναμονή της απόφασης. Πράγματι, σε κάποιο σημείο, ο τομέας των κρυπτονομισμάτων έχει βουίξει από εικασίες ότι η υπόθεση μπορεί να κριθεί υπέρ της Ripple μετά από μια σειρά από μικρές νίκες. 

Ορισμένες από τις νίκες έκαναν το δικαστήριο να δέχεται υποβολές από εταιρείες και άτομα που υποστηρίζουν το Ripple. Την ίδια στιγμή, η Ripple, στην υπεράσπισή της, κατηγόρησε την SEC για σύγκρουση συμφερόντων δηλώνοντας ότι το Ethereum ( ETH ) δεν είναι security ενώ το XRP είναι.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι νομικοί εμπειρογνώμονες έχουν δώσει διαφορετικές απόψεις σχετικά με την πιθανή έκβαση της υπόθεσης. Όπως αναφέρει ο Finbold, ο δικηγόρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζέρεμι Χόγκαν προέβλεψε τουλάχιστον τέσσερα συμπεράσματα από την υπόθεση. 

Τόνισε ότι η Ripple μπορεί να κερδίσει ή να χάσει, ή το θέμα μπορεί να κριθεί ως ισοπαλία. Ωστόσο, τόνισε ότι η κλήρωση δεν θα ήταν βιώσιμη λόγω των συνεπειών της υπόθεσης στον χώρο των κρύπτο. Παράλληλα, δήλωσε ότι η υπόθεση μπορεί να πάρει απροσδόκητη απόφαση.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω:

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://finbold.com/cardano-ceo-says-ripple-v-sec-case-might-be-settled-by-dec-15-warns-of-catastrophic-impact/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X