Η Cathie Wood επαινεί την ανθεκτικότητα του Bitcoin μετά την κατάρρευση του FTX
bitcoin

Η Cathie Wood επαινεί την ανθεκτικότητα του Bitcoin μετά την κατάρρευση του FTX

Σε ένα πρόσφατο tweet , η CEO της Ark Invest, Cathie Wood, επεσήμανε το γεγονός ότι το Bitcoin «δεν έχασε τον ρυθμό» κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης κρίσης, επαινώντας την ανθεκτικότητα του κορυφαίου κρυπτονομίσματος. 

Υποστηρίζει περαιτέρω ότι ο ντροπιασμένος ιδρυτής της FTX, Sam Bankman-Fried, δεν άρεσε το Bitcoin λόγω του γεγονότος ότι είναι «διαφανές» και «αποκεντρωμένο». «Δεν μπορούσε να το ελέγξει». Το πρόσφατο tweet της Wood έρχεται ως απάντηση σε μηνιαία έκθεση που δημοσιεύεται από την Ark Invest, την εταιρεία διαχείρισης επενδύσεών της. 

Η Ark Invest σημείωσε ότι η προσφορά που κατέχουν οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι παραμένει αμετάβλητη παρά την αναταραχή στην αγορά που προκαλείται από την FTX.  Τον περασμένο μήνα, ο αριθμός των ενεργών κατόχων Bitcoin αυξήθηκε επίσης κατά περισσότερο από 18%, που είναι η μεγαλύτερη θετική ποσοστιαία αλλαγή από τις αρχές του 2021. Αυτό επιβεβαιώνει την υπόθεση ότι η αυτοεπιμέλεια συνεχίζει την ανοδική της τροχιά. Η «πτήση προς αυτοεπιμέλεια» πιστεύεται επίσης ότι είναι ο λόγος πίσω από τις μεγαλύτερες μηνιαίες καθαρές εκροές από centralized exchanges.  

Η Wood προέβλεψε ότι το Bitcoin θα φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια μέχρι το 2030 στα τέλη Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα, προέβλεψε ότι η κατάρρευση της FTX πιθανότατα θα παρεμπόδιζε τη θεσμική υιοθέτηση. Ωστόσο, από τη στιγμή που τα ιδρύματα «κάνουν την εργασία τους», μπορεί να καταλήξουν να είναι ακόμα πιο άνετα με το Bitcoin, λέει η Wood.  Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή στα 17.173 δολάρια στο χρηματιστήριο Bitstamp.  Το εμβληματικό κρυπτονόμισμα έχει υποχωρήσει έως και 75,13% από το ανώτατο όριο ζωής του των 17.160 $. 

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://u.today/cathie-wood-praises-bitcoins-resilience-in-wake-of-ftx-crash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X