Ο Robert Kiyosaki αναμένει ότι οι επενδυτές Bitcoin θα γίνουν πλουσιότεροι όταν η Fed περιστραφεί.
bitcoin FED

Ο Robert Kiyosaki αναμένει ότι οι επενδυτές Bitcoin θα γίνουν πλουσιότεροι όταν η Fed περιστραφεί.

Ο διάσημος συγγραφέας του βιβλίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Rich Dad Poor Dad, Robert Kiyosaki, λέει ότι οι επενδυτές bitcoin θα γίνουν πλουσιότεροι όταν Federal Reserve, Treasury και Wall Street περιστραφούν και τυπωθούν τρισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Robert Kiyosaki προβλέπει ότι οι επενδυτές Bitcoin θα γίνουν πλουσιότεροι

Ο συγγραφέας του Rich Dad Poor Dad, Robert Kiyosaki, έχει προβλέψει ότι οι ιδιοκτήτες του bitcoin θα γίνουν πλουσιότεροι ενώ οι «αποταμιευτές πλαστών χρημάτων» θα είναι οι μεγαλύτεροι χαμένοι.

Το Rich Dad Poor Dad είναι ένα βιβλίο του 1997 που συνυπογράφουν οι Kiyosaki και Sharon Lechter. Βρίσκεται στη λίστα των New York Times Best Seller για πάνω από έξι χρόνια. Περισσότερα από 32 εκατομμύρια αντίτυπα του βιβλίου έχουν πουληθεί σε περισσότερες από 51 γλώσσες σε περισσότερες από 109 χώρες.

Ο Kiyosaki έγραψε στο Twitter την Πέμπτη ότι οι άνθρωποι που κατέχουν χρυσό, ασήμι και bitcoin θα γίνουν πλουσιότεροι όταν η Federal Reserve, το Υπουργείο Οικονομικών και η Wall Street εκτυπωθούν και τρισεκατομμύρια δολάρια. «Οι αποταμιευτές πλαστών χρημάτων θα είναι οι μεγαλύτεροι χαμένοι», τόνισε.

Ο διάσημος συγγραφέας έχει προειδοποιήσει πολλές φορές ότι η συνταξιοδοτική κρίση των ΗΠΑ είναι πολύ χειρότερη από ό,τι πιστεύαμε. Το 2020, συνέγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Who Stole My Pension;» με τον Έντουαρντ Σίντλ. Στο βιβλίο, οι συγγραφείς συζήτησαν «τη μεγαλύτερη συνταξιοδοτική κρίση στην ιστορία του έθνους μας και… ολόκληρου του κόσμου». Όταν τα συνταξιοδοτικά ταμεία σχεδόν κατέρρευσαν πρόσφατα στην Αγγλία, ο Kiyosaki προειδοποίησε ότι μια παρόμοια κατάσταση θα μπορούσε να συμβεί στις ΗΠΑ

Ο Kiyosaki εξήγησε προηγουμένως ότι «το δολάριο ΗΠΑ έγινε ψεύτικο χρήμα» όταν ο Πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον το αφαίρεσε από τον κανόνα του χρυσού το 1971. «Αυτό οφείλεται στο ότι αντί να συνδεθεί με πραγματικό χρήμα, όπως ο χρυσός, «δέθηκε με το «πλήρες πίστη και πίστη» των Ηνωμένων Πολιτειών», σημείωσε ο συγγραφέας του Rich Dad Poor Dad. Τον Σεπτέμβριο, είπε ότι το τέλος του πλαστού χρήματος είναι εδώ. αναμένει ότι το δολάριο ΗΠΑ θα καταρρεύσει μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο διάσημος συγγραφέας έχει πει επανειλημμένα ότι δεν εμπιστεύεται την Federal Reserve, το Υπουργείο Οικονομικών, τον Πρόεδρο Joe Biden και τη Wall Street. Τον Φεβρουάριο, προειδοποίησε ότι η Fed και το Υπουργείο Οικονομικών καταστρέφουν το δολάριο ΗΠΑ, συμβουλεύοντας τους ανθρώπους να αγοράσουν bitcoin.

Πρόσφατα τόνισε ότι τα κρυπτονομίσματα δεν μπορούν να κατηγορηθούν για την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου κρύπτο FTX, τονίζοντας ότι το bitcoin δεν είναι το πρόβλημα . Αποκάλεσε τον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της FTX, Sam Bankman-Fried, τον Bernie Madoff των κρύπτο . Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Kiyosaki εξήγησε ότι είναι επενδυτής bitcoin , όχι trader και ενθουσιάζεται όταν το BTC φτάνει σε νέο πάτο.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/robert-kiyosaki-expects-bitcoin-investors-to-get-richer-when-fed-pivots-prints-trillions-of-dollars/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X