Το Crypto.com δημοσιεύει δεδομένα απόδειξης αποθεμάτων που δείχνουν ότι τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών υποστηρίζονται πλήρως
crypto.com

Το Crypto.com δημοσιεύει δεδομένα απόδειξης αποθεμάτων που δείχνουν ότι τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών υποστηρίζονται πλήρως

Η εξέταση έγινε από την ελεγκτική εταιρεία Mazars.

Το Crypto.com δημοσίευσε στοιχεία απόδειξης αποθεματικών από την ελεγκτική εταιρεία Mazars Group που έδειξαν ότι τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών της υποστηρίζονται πλήρως ένα προς ένα, σύμφωνα με δήλωση την Παρασκευή .

Αυτό έρχεται μετά την δημοσίευση παρόμοιας έκθεσης από τον ίδιο ελεγκτή που φαινομενικά αποδεικνύει τα αποθεματικά του ανταγωνιστή Binance την Τετάρτη. Παρόμοια με την Binance, η Mazars συνέκρινε τα περιουσιακά στοιχεία που διατηρούνται σε διευθύνσεις on-chain στο Crypto.com με τα υπόλοιπα πελατών στις 7 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, η έκθεση δεν είναι ένας επίσημος έλεγχος, αλλά μια “άσκηση αντιστοίχισης που βασίζεται σε πληροφορίες που παρέχονται από τον πελάτη σχετικά με τις διευθύνσεις στοιχείων ενεργητικού στην αλυσίδα και μια βάση δεδομένων πελατών με τα υπόλοιπα των πελατών”, σύμφωνα με τη Francine McKenna, λέκτορα χρηματοοικονομικής λογιστικής στο Wharton. Σχολή στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. «Δεν είναι καλύτερο από την έκθεση Binance, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς το κάνει η ίδια εταιρεία και εταίρος».

Η αναφορά δείχνει ότι το Crypto.com έλεγχε περιουσιακά στοιχεία εντός του πεδίου εφαρμογής σε ποσοστό άνω του 100%.

CoinDesk - Άγνωστο
Τα αποτελέσματα της αναλογίας αποθεματικών σημαντικών περιουσιακών στοιχείων στο Crypto.com. (Crypto.com)

“Η παροχή ελεγμένης απόδειξης των αποθεματικών είναι ένα σημαντικό βήμα για ολόκληρο τον κλάδο για να αυξήσει τη διαφάνεια και να ξεκινήσει τη διαδικασία αποκατάστασης της εμπιστοσύνης”, δήλωσε ο Kris Marszalek, Διευθύνων Σύμβουλος της Crypto.com .

Τα κεντρικά ανταλλακτήρια κρύπτο δέχθηκαν πιέσεις για να παρέχουν περισσότερη διαφάνεια στον απόηχο της κατάρρευσης του FTX , ενός άλλοτε αξιόπιστου ανταλλακτηρίου κρύπτο που τώρα ερευνάται για απάτη.

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2022/12/09/cryptocom-releases-proof-of-reserves-data-showing-client-assets-are-fully-backed/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X